16-06-2007, 13:14
|
#18 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Les Ferdinand'ı hatırlarmısınız. Beşiktaş a geldiğinde milne dışında da bilen yoktu. Her neyse zaten konumuzda o değil. O fizik gücüyle Türkiye şartlarında çok rahat iş yapar, üstelik artılarıda fazla. Alınsa idi çok iyi hücum gücümüz olurdu. Tello dediğin adamın kariyeri ne ki? 28 yaşına kadar portekizde kalmış ki o portekiz o kadar çok izleniyor ki, iyi oyuncular bir şekilde alınıyor o ülkeden.
Sonuçta bu sene transfer sezonu bizim için hüsran olacak gibi görünüyor . Beceriksiz yöneticiler ve bunların başındaki başkandan dolayı. Alamadıysan alamadın ama çıkıp da o oyuncuyu karalayıcı yorumlarda bulunmak sadece kaybetme psikolojisinden kaynaklanır ve bu transferi gerçekleştiremeyen yöneticilerin (Her televizyona çıkıp konuşan ama şu ana kadar somut hiç bir şey yapamayan C. Kolot ile yönetimdeki her haberi vatan gazetesine anında yetiştiren gambaz M. Berk) ise bir daha transfer işlerine karıştırılmamaları gerekir. Alacakları adamlar avrupanın artığı olacak, belki de artık bile olamayacak. | işte beni rahatsız eden de tam olarak bu, taraftarların her yıl olduğu gibi bu yıl da transfere kafayı inanılmaz şekilde takması, transfer tabii ki önemlidir ama yıldız alacağız diye de paraları sokağa atmanın anlamı yok, fenerin 35'lik carlostan ne kadar verim alacağını düşünüyorsunuz ya da kaç yıl, 1-1.5 yılı geçer mi, ya da bizim gündemimizde olan makalele, aynı şey... anlatmak istediğim yıldız gibi görünen transferlerle iş olmadığı, iş takım oyunundan geçiyor, neyse hep aynı şeyleri konuşuyorum... colin kazıma gelince de olayın çok basit olduğunu söyledim, FENER BİZDEN DAHA FAZLA ÖNERDİ VE ORAYA GİTTİ...bunda anlaşılamayan birşey yok sanırım, savunduğum şey de küme düşen bir takımın 1 gollü forveti için neden fiyat artırımı yapalım?... üstelik bu fiyatlar da milyon dolarlar olursa, bizim o kadar lüksümüz yok, bunda anlaşılmayan birşey var mı?... son olarak da celal kolot'un açıklamasını ben de dinledim, "önerimizi sunduk, sanırım fener daha fazla teklif etti ve onlara gitti, biz de fiyat artırımı yapmadık", tamam işte herşey açık, ne demesini istiyordunuz, "tüh elimizden kaçırdık bu süper oyuncuyu, allah bizi kahretsin, hemen istifa ediyoruz" demelerini mi... yapmayalım arklar biraz fazla abartıyoruz bazı şeyleri...
__________________ servatis a pereculum,servatis a maleficum |
| |