Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2007, 14:44   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte 16'lık bomba!

Click the image to open in full size.

İşte 16'lık bomba!


Helguera ve Makelele gibi büyük yıldızlardan olumlu yanıt alamayan Beşiktaş, genç takımdan forvet Batuhan Karadeniz'i A takıma dahil etti. 1.90 boyundaki golcü oyuncu, 46 numara ayakkabı giyiyor.



Yeni sezonda Ertuğrul Sağlam yönetiminde şampiyon olmayı hedefleyen Beşiktaş, Ivan Helguera-Claude Makelele derken, genç takımdan Batuhan Karadeniz'i transfer etti. Bir ara İngiltere'nin Manchester City takımının da transfer listesinde bulunan 16 yaşındaki Batuhan'ın, Sağlam tarafından hazırlık kampının kadrosuna dahil edildiği öğrenildi.

"Türk futbolunun yeni Hakan Şükür'ü" olarak nitelendirilen 1.90 boyundaki Batuhan, 46 numara ayakkabı giyiyor. U-16 Milli Takımı'nda oynadığı 6 maçta 8 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Batuhan, 26 Haziran'da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde işbaşı yapacak.
Ertuğrul Sağlam, genç Batuhan için, "Bizim misyonumuzda gençlerin A takıma kazandırılması da var. Batuhan da bu planımızın bir parçası olacak. Onu A takıma kullanarak geleceğimiz için iyi bir yıldız kazanacağız" ifadesini kullandı.
(Hürriyet)


Ertuğrul hocanın imzayı attığı gün a takıma alması gerektiğini savunmuştum. Şimdi bu haberi duyduğum için mutlu oldum. Yavaş yavaş atmosfere alıştırmak lazım batuhanı. Meydan çok yakında forvet nasıl olacak görecek.
themadpol Ofline