Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2007, 16:35   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gözler Sinan'da olacak

Gözler Sinan'da olacak

"Boğaz’ın Boğası" lakaplı Sinan Şamil Sam, Dünya Ağırsıklet eski Boks Şampiyonu ABD’li Oliver McCall ile bu gece Ankara Atatürk Spor Sarayı’nda kozlarını paylaşacak.

WBC Ağırsıklet Boks yarı final maçında, boksörümüz Sinan Şamil Sam, ABD’li rakibi Oliver McCall ile bu gece karşı karşıya geliyor. Ankara Atatürk Spor Sarayı’ndaki karşılaşma gece saat 23.30’da başlayacak. Almanya’da profesyonel boks hayatını sürdüren Sinan Şamil Sam, 42 yaşındaki Dünya Ağırsiklet eski Boks Şampiyonu Oliver McCall’in güçlü bir boksör olduğunu belirterek, "Ben de Boğaz’ın Boğası’yım. Hedefim, final vizesi almak. Kendi seyircim önünde bunu başaracağıma inanıyorum. Babalar günü hediyem, galibiyet olacak. Herkese unutamayacağı bir gece yaşatmak istiyorum" dedi.

Ankara Atatürk Spor Sarayı’ndaki boks gecesi, saat 20.00’de başlayacak. Sinan Şamil Sam, ringe çıkana kadar, aralarında Küba asıllı Amerikalı boksör Juan Carlos Gomez’in de bulunduğu sporcuların mücadele edeceği 9 maç daha yapılacak. Sinan’ın karşılaşması, Fox TV'den canlı yayınlanacak. Atatürk Spor Sarayı’ndaki maçın bilet fiyatları ise 50 ile 300 YTL arasında değişiyor.
16.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Basın Bülteni
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla