Alıntı:
invader7474´isimli üyeden Alıntı
büyük rezalet yaa...bu ne yaa tüpçüden başkan olurmu....istemiyom defolup gidin yaa......arakdaşalr siz istanbuldasınız gidin kulubü basın tüpçüyü indirin şu koltuktan bu böyle olmıyacak.....keşke istanbulda olsam da sizle gelebilsme bende....serdar bilgili geri dön yada seba geeri dön.......yazık değil mi ulan bu taraftara..bi maçına gittim inönüde orda hayran kaldım.......istanbula -üniversiteye gelnce kombinemi alır bağırırım ben de onlar gibi dedim...hala da alırım başarı değil renkelre aşığız biz çünkü.....ama şu 104 yıllık takımı bu hale getirmeniz ayıp ayıp fener sırf carlosun formalarındna transfer parasını çıkarıyo galata lincoln lnideroıth bizde ne var tello hakan mehmet rüştü......hi,ç trnasfre yapmayın daha iyi....................kısaca.............DEFOLUHN GİDİN ULAN YAKIŞMIYOSUNUZ BU CAMİAYA............. |
kullandigin sözlerde dikkatli ol......tüpcü kelimesi eziklerin baskanimiza verdigi lakap tir ve asagalamak icin kullanilir.....
bir Besiktaslii böyle kendi baskanina böyle kelimeler kullanmamali....nekadar kötü bi baskanimiz olsa da