Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2007, 16:51   #9
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Rüştü transferi anlattı
Beşiktaş ile sözleşme imzalayan Rüştü, transferin nasıl geliştiğini anlattı.

17 Haziran 2007 17:36
Beşiktaş'ın yeni transferi Rüştü Reçber, siyah-beyazlı takıma transfer kararını çok kolay almadığını söyledi.

Rüştü, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu kararı alırken çok önemli kriterler belirleyici oldu" dedi.

Tam 13 yılını adadığı Fenerbahçe'den ayrılma kararını vermenin çok da kolay olmadığını belirterek, "Futbolu çok seviyorum. İçimde futbol oynamak için muhteşem bir şevk var. Ayrıca sadece yerel düzeyde değil, milli düzeyde de sorumluluk taşıyan bir futbolcu olarak, Türk futboluna daha uzun zamanlar hizmet verebilecek gücü ve inancı taşıyorum. Önemle bilinmesini istiyorum ki, hiç kimseye kırgın değilim. Beni bu kararı almaya iten sebepleri kişilere indirgemek istemiyorum, olsa olsa kaderin bir cilvesi olarak görüyorum. Bugüne kadar acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle, hüznüyle, galibiyetiyle, mağlubiyetiyle aynı duyguları paylaştığım, bana emeği geçen ve benim de emeğim geçen herkese hakkımı helal ederek, helalleşerek yoluma devam ediyorum" dedi.

Rüştü, benliğini, azmini, yeteneğini, enerjisini, kendisini Rüştü yapan bütün özelliklerini, tam da kendisine yakıştığı gibi, kendisine güvenen, kalesini emanet eden Beşiktaş'ın emrine vereceğini ifade etti.

Kendisine güvenenleri mahçup etmemenin en büyük hedefi olduğunu vurgulayan Rüştü, "Hep inandım ki futbolcuların dilleri ayaklarıdır, kalecinin dili de öncelikle elleridir. En güzel konuşmayı, kameraların önünde ya da basın bülteninde değil, bana güvenen Beşiktaş takımını ve camiasını başarıdan başarıya koşturmak, onları hak ettiği yere getirmek için sahada yapmaktır" diye konuştu.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline