Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2007, 17:34   #10
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Rüştü, Beşiktaş'a transferini Kartalhaber.com'a anlattı
Beşiktaş'ın flaş transferi Rüştü Rençber, Kartalhaber.com editörü İsmail Burak Topal'a çarpıcı açıkmalarda bulundu
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Rüştü beşiktaş gibi büyük camiada forma giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Fenerbahçe'de tam 13 yıl forma giydeğini belirten tecrübeli file bekçisi, "Barcelona'ya gittiğim kısa dönem saymazsanız tamı tamına 13 sezon Fenerbahçe forması giydim. Acısıyla tatlısıyla bir futbolcu için çok uzun bir süre görev aldığım camiadan ayrılıp başka büyük bir camiaya transfer oldum.

Kısmet bugüneymiş...

1994 yılında Antalyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olacaktım. Ancak o dönem ciddi bir sakatlık geçirdim ve bu yüzden Beşiktaşlı yöneticiler beni transfer etmekten vazgeçmişti. Kısmet bugüneymiş.

Demirören'in kişiliği beni etkiledi

Beşiktaş başkanı sayın Yıldırım Demirören bundan bir süre önce transfer teklifi yaptığında ilk yanıtım "Hayır" olmuştu. Ancak sayın demirören'i yakından tanıyınca kendisinden bir hayli etkilendim. Takımı için canını bile verebilecek centilmen bir insan. Doğurusu onun bana yaklaşımı bu transferin gerçekleşmesinde en büyük etken.

Beşiktaş'taki arkadaşlığa gıpta ile bakıyorduk

Beşiktaş'ta alışma sürecim olmayacak. Başta İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan olmak üzere iyi dostluklarım var. Tümer Fenerbahçe'deki arkadaşlığı övmüştü ama futbolcular olarak Milli takım kamplarında Beşiktaş'taki arkadaşlığa gıpta ile bakıyorduk. Bunun yanısıra Milli Takım'da birlikte forma giydiğim Hakan'la kaleyi koruyacağız. Benim yaşım 33... Daha en azından 5 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzaladım.

Beşiktaş taraftarı bana ben onlara saygı duyuyorum

Umarım Beşiktaş formasıyla büyük başarılara imza atarım. İnönü Stadı'nda bir çok maça çıktım. Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli bir taraftar olduğunu anlatmama gerek yok sanırım. Ben bugüne kadar rakip takım forması altında mücadele etsemde hiç bir olumsuz tepki almadım. Beşiktaş'a gelmemde bu noktayı da dikkate aldım" dedi.
Adelaar Ofline