Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2007, 22:01   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon9 Tuncay'ın kuzeni toprağa verildi!

Tuncay'ın kuzeni toprağa verildi!

Fenerbahçe'den İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Fenerbahçeli Tunçay Şanlı talihsiz kazada 4 arkadaşıyla birlikte can veren amcasının oğlu Yasin Şanlı'nın cenaze namazına gazetecilerin fotoğraf ve görüntüsünü çekmesin diye katılmadı.
Sakarya'nın Sögütlü ilçesinde meydana gelen feci kazada Tuncay Şanlı'nın amcasının oğlu Yasin Şanlı(29), Suat Onur, Ali Onur(36), Bayram Güneş (32) ve Kenan Tüccar (35)'in bulunduğu 54 TS 067 plakalı otomobil gölete uçması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi.
Kazada can veren 5 gencin İstanbul adli tıp kurumunda yapılan otopsiden sonra doğup büyüdükleri Hacıoğlu Mahallesi'ndeki Gıyasettin Benli camiine getirildi. Cenaze ölen gençlerin yakınlarının yanısıra olay günü Sapanca'da bulunan Tunçay Şanlı'da katıldı. Ancak Şanlı, cenazeyi takip eden gazetecilerin görüntü ve resim almaması için caminin karşısında bulunan kahvehaneye giderek akrabalarıyla birlikte burada bekledi.
Eski takım arkadaşı Mahmut Hanefi ile birlikte camiye gelen Tuncay, camide gazetecilerin olduğunu öğrenince bir kahvehane gizlendi. Kahveye girmek isteyen basın mensupları ise koruma ordusu tarafından engellendi. Gazetecilere görünmemek için saklanan Tuncay, amcasının oğlu Yasin Şanlı'nın cenaze namazını da kılmadı. Cenaze boyunca da kahvehaneden dışarı çıkmayarak amcasının oğlunun cenaze namazına katılmadı. Gazetecilerin Tuncay'ın kahvehanede görüntü almasına ise yakınları engel oldu. Tuncay Şanlı'nın yakınlarına "Menejerim Erdinç Şehit tarafından gazetelere görüntü ve resim vermemem konusunda yasak konuldu" dediği belirtiliyor.
Tuncay Şanlı 2 hafta önce de yeğeninin Adapazarı Tuna Tan Tesisleri'nde yapılan sünnet töreninde de gazetecilerin görüntü ve resim almaması için sünnet töreninin yapıldığı tesislere gelmemişti. Kazada can veren 5 kişi Erenler Mezarlığında toprağa verildi.


17.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla