Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2007, 10:58   #33
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Rüştü'ye büyük tepki
Fenerbahçe ile yeniden anlaşmasına rağmen son anda Beşiktaş'a transfer olan kaleci Rüştü Reçber'e, sarı-lacivertli taraftarlar büyük tepki gösteriyor.


Fener Taraftar sitelerinden biri Rüştü'nün transfer haberini “Utan” başlığıyla verirken, “Yazıklar Olsun Rüştü Reçber” diye tepkilerini dile getirdiler. Sitede yer alan açıklamada, daha önce Antalyaspor'da oynarken kendisiyle anlaşan Beşiktaş'ın trafik kazası geçirdiği için transferinden vazgeçtiği hatırlatılarak, şu görüşlere yer verildi:
“Beşiktaş senin kaza geçirdiğin haberini alınca, transferden vazgeçti. Seni tanımadı bile. İşte o an Türkiye'nin en büyük kulübü girdi devreye. Seni hastanede komada, kolun, bacağın kırıkken transfer etti. Bunun karşılığı bu mu olmalıydı?
Her defasında 'Fenerbahçe'den ayrılırsam, Anadolu kulüplerine giderim' dedin. Bunu mu yapacaktın Fenerbahçeli taraftarlara? Sen Fenerbahçe taraftarı için çok değerliydin ama artık sen Fenerbahçe taraftarları için bir hiçsin. Sebebi ne olursa olsun, senin gibi kaptana yakışmadı Rüştü.”

Konu Adelaar tarafından (19-06-2007 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir..
jaSmin Ofline