Alıntı:
barhonda´isimli üyeden Alıntı
bizimde borcumuz çok doğru ama en son kleberson çekip gitti parasını alamadığı için... transferi yönetim yapar kimsenin sen bu transfer deme şansı yok ... onun içinde biz gidip diyemeyiz git şu futbolcuyu al başkanım die.. Stadımızı büyüt yaratıığı mali desteğide unutma... ayrıca bir Beşiktaş taraftarının başkan takımı sabote ediyor gibi birşey demesi beni üzer.. Ve bunu diyen kişinin ortalığı karıştırmak istiyen Bir sabotajcı olduğunu düşünürüm. |
sayın arkadaşım bak negüzel diyosun kleberson parasını alamadı diye gitti diyorsun başka örnek yok kleberson kimden alamadı parasını .klübe maddi destek sağladığını söylediğin başkan dan alamadı.hem söylüyorsun hemde sözünü çürütecek örnek veriyosun.stadı büyüttü diyosun ama serdar bilgili zamanında yapılan locaları yıktı ve büyük bir gelir kaybına neden oldu.tamam orası beşiktaşın kalbi ama o zaman başka şeyler düşünseydi.ayrıca transfer diyosun ama aldığı adamlardan kaç tanesinden memnunsun.bizde istemeyiz başarısız olmsın ama beceremiyosada bıraksın sen 3 senede alınan 2 kupayı başarı sayıyosan o başka.şahsen ben beşiktaşıma bunu layık göremem .beşiktaşımızın yeri herzaman 1. sıra olmalıdır.galataray yıllarca en büyük kazığı bize atmıştır.belki yaşın müsait değildir yanlış anlama lütfen ama biz daha 8-0 ları malatyaları ve daha nice çalınan şampiyonlukları unutmadık.ve hiç bir zamanda çıkıpta galatasaray bizim kardeşimiz galatasaray şampiyon olsun biz kupayı diye beşiktaşımızı bukadar aşağılayıcı bir diyaloğa girmeyiz.eğer sen takımını şampiyon yapamazsan kim olursa olsun bunu sokakta herkez diyebilir ama bir başkan asla diyemez.eğer sen beni sabote eden biri olarak görüyorsan varsın olsun hiç önemli değil.ben eziklerin ve gese lilerin yağcılığını yapacağıma sabotajcı olurum daha iyi.eziklerin kovdukları adamları toplayıp ortaya çıkarak biz fb ye darbe vurduk havalarından vaz geçilmeli.alabiliyorsan appiahı,alexi,tuncayı,aurelloyu nebiliyim böyle kilit adamları ozaman tamam..sen getir adamların kovduklarını sonra hava bas.yok yaaa.
kusura bakma arkadaşım inan çok kızıyorum bu hallere zoruma gidiyor.bu takım hepimizin sende kendine göre haklısın ama yeter harbiden yeter.hep sabrediyoruz ama nereye kadar.
sana şunu söyleyim sadece bu başkana gösterilen sabır inan sebaya gösterilmedi.diycenki adam 15 sene yaptı.evet ama dimdik ve gururla yaptı.
eskiden fener galatası tüm takımlar bir karar alırken seba nederse o olur derlerdi.şimdi adamlar bizi sallamıyo bile.neyse konuşcak çok şey var ama dediğim gibi herşey beşiktaşımız için.