Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2007, 15:57   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Haluk Ulusoy için düğmeye basıldı

Haluk Ulusoy için düğmeye basıldı
hurriyet.com.tr 18 Haziran 2007
Kulüpler Birliği’ne üye 13 kulüp, Futbol Federasyonu’nu Olağanüstü Genel Kurula götürmek için tekrar harekete geçti.

Federasyonu seçime götürmek için kulüpler bir kez daha düğmeye basmaya hazırlanıyor. Daha önce 26 Haziran’da yapılacak Mali Genel Kurula “güvenoyu yoklaması” maddesi konulacağına dair söz alan kulüplerin, açıklanan gündemde söz konusu maddenin bulunmaması nedeniyle rahatsızlık duydukları belirtildi. 13 kulüp, çarşamba gününe ertelenen Kulüpler Birliği toplantısında, Futbol Federasyonu’nun 12 Temmuz’da seçime gitmesi yolunda görüş bildirecek.

TFF YÖNETİMİ TOPLANTIYA KATILMAK İSTEMİYOR

Futbol Federasyonu yönetimini de katılacağı ve yabancı oyuncu sınırlamasının konuşulacağı Kulüpler Birliği toplantısı bir gün ertelenip Ankara’ya alınırken, birlik içinde yeniden hareketlenen muhalefet nedeniyle TFF yönetiminde toplantıya katılmama eğilimi oluştu.

Birlik içerisinde Beşiktaş, Trabzonspor ve Ankaragücü Futbol Federasyonu’nun mevcut yönetimle devam etmesinden yana. Henüz net tavrını belirlemeyen Sivasspor ve Denizlispor dışındaki 13 kulüp ise 26 Haziran’daki Mali Genel Kurul’da önerge vererek, federasyonu 12 Temmuz’da seçime götürmek amacında.

Birliğe üye bazı kulüpler eski Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl önderliğinde imza toplamış, ancak imza sayısı Futbol federasyonu’nu seçime götürmeye yeterli olmamıştı.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla