Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2007, 16:34   #36
lacrimas

lacrimas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yeter artık bu transferi kötülemeyi adet edinen insanlara soruyorum maça çıktıktan sonra da rüştü..yuhlayacak mısınız onu?? ben dünya kupasındaki rüştüyü hatırlıyorum gözlerimin önüne gelen o oldu..gözlerinin altına siyah boyalar sürmüştü ve aldığımız galibiyetler..ve dünya üçüncülüğü evde babam ve kardeşlerimle sevinç çıglıklarımız..efendi kişiliği herşeyiyle on numara bi insan takımımıza imza atmışken neden gelip de kulp bulmaya calisiyonuz cok buyuk bi iş yaptık bence yabancı kontenjanı da açıldı şimdi gidip dünya starı bi futbolcu ile anlaşsak ki öyle olucak bence söylediklerinizi yutucak mısınız..evet yutucaksınız ve bu söylediklerinizi hiç söylemediğinizi varsayıp o zaman da o başlık altına muhteşem transfer helal olsun beşiktaşım oley yapıcaksınız..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..murat sahin de fenerden cıkma bi futbolcu ve sakat sakat oynadığı maçı hatırlayın bi zahmet..belki ne demek istediğimi anlarsınız o zaman..maçta sonraki yorumlar birgün öncesine kadar murat şahini hiç tanımayan adamlar bir gün sonra murat şahin idolleri olmuş bir şekilde maçtan cıkmıslardı..böyle olaylar mı yaşanması lazım bir insanın değerinin illa ki anlaşılabilmesi için..rüştü yıllar boyu emek verdi futbola ve bosna maçında kötü goller yedi diye onu silecek değiliz ve inanıyorum ki hakan arıkan'la beraber çok iyi maçlar cıkaracaklar umarım o zamanda kötü yorum yapan insanları burada bu platformda görürüz de ağızlarından cıkan cümleleri 'benzer' sekilde okuyabilmek isteriz..eyvallah..
lacrimas Ofline