Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2007, 20:15   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mane istifa etti!

Mane istifa etti!

Son haftada, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde kalmayı başaran Athletic Bilbao'da teknik direktör Jose Manuel Esnal görevinden istifa ettiğini açıkladı..

La Liga'da sezonun son haftasına kadar düşme korkusu yaşayan ancak son hafta Levante'yi 2-0 yenerek bir puan farkla düşmekten kurtulan Athletic Bilbao'da teknik direktör Jose Manuel Esnal görevini bıraktı.

İspanya'da 'Mane' lakabıyla tanınan 57 yaşındaki tecrübeli teknik adam, istifasının, kulübün Temmuz ayında yapacağı başkanlık seçimleriyle bir ilgisinin olmadığını duyurdu.

Mane, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Seçim sürecine ilişkin konuşmak istemiyorum. Ancak herhangi bir adayla bağlantım yok. Ve bu nedenle de istifa etmiyorum" dedi.

Mane, Bilbao kariyeriyle ilgili olarak ise, "Tüm kalbimle Athletic Bilbao için çalıştığım için gururluyum. Son haftalardaki yüksek tansiyona rağmen ligde kalmayı başardığımız için de çok mutluyum" diye konuştu.

Mane, Felix Sarriugarte'nin kovulmasının ardından Kasım ayında göreve başlamıştı.

Real Madrid ve Barcelona'nın ardından, 1928 yılında gerçek kimliğine kavuşan La Liga'da her sezon bulunan üç takımdan biri olan Athletic Bilbao, bu sezon bu özelliğini kaybetmeye çok yaklaşmıştı. Bilbao, lig tarihinin de en kötü sezonlarından birine imza atmış oldu.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla