Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2007, 20:22   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Herkes onun peşinde!

Herkes onun peşinde!

Avrupa'da herkes bir oyuncunun peşinde... Bu sezon başında Corintihans'tan olaylı bir şekilde İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'a transfer olan Carlos Tevez transfer piyasasını alt üst etmiş durumda. Inter, Barcelona, Milan, Chelsea, Manchester United'tan sonra İspanya La Liga'da mutlu sona ulaşan Real Madrid'te Carlos Tevez'in peşine düştü.

Daha önce İngiliz medyası, Serie A şampiyonu Inter'in West Ham'ın sorunlu yıldızı Carlos Tevez için 45 milyon dolar önermiş, Manchester United ise bonservisi 30 milyon sterlin olan 23 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istemişti. Bu iki dev kulübün transfer tekliflerinin ardından Carlos Tevez'in menajeri Real Madrid'in Tevez'i kadrosuna katmak için elini çabuk tutmasını söyledi. Real Madrid'in daha öncede yıldız oyuncuyla ilgilendiğini açıklayan Adrian Ruocco, Real Madrid'le sezon ortasında bir görüşmelerin olduğunu doğrulayarak İspanya'da sezonun sona ermesinin ardından Real Madrid'ten somut bir teklif beklediklerini açıkladı.

Bu sezon oynadığı başarılı futbolla bir çok üst düzey Avrupa takımının transfer listesine giren 23 yaşındaki Tevez için, menajeri Ruocco, İspanya'nın çiçeği burnunda şampiyonu Real Madrid'le görüşmelere başladıklarını da söyledi.Bonservis bedelinin 30 milyon pound yani yaklaşık 60 milyon dolar olduğu bildirilen Tevez için görüşmelerini sürdüren Ruocco, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Real Madrid'le irtibat halindeyiz. Sabırlıyız ancak Carlos'un birçok seçeneği olmasına karşın Real Madrid'den henüz somut bir teklif gelmedi. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden teklifler alıyoruz. Ancak şu anda bunları açıklama ihtiyacı duymuyoruz" dedi.

Click the image to open in full size.
Öte yandan Tevez için gelen başka bir teklif Chelsea'den geldi. Ada'nın günlük gazetelerinden Daily Express'in haberine göre Arjantinli yetenekli futbolcunun Chelsea ile iletişim halinde olduğu iddia edildi. Chelsea'nin Tevez için 35 milyon sterlin yani 51 milyon avro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.
Diğer bir tarafta ise Manchester United'ın Arjantinli yıldızı kiralama yoluna gideceği ve bunun için 12 milyon poundu gözden çıkarabileceği bildiriliyor. Fransa'da tatilde bulunan Sir Alex Ferguson, daha öncede Tevez'le ilgilenmiş ancak kendisini Old Trafford'a getirmeyi başaramamıştı. Bu sefer işi sıkı tutan ManU, Ferguson'ın tatil dönüşü bu transferi bitirmek için büyük çaba sarfedecek.
Bu transferin olmaması durumunda ise Manchester United'ın listesindeki bir diğer golcü isim Hollandalı yıldız Klaas Jan Huntelaar. Juventus'un da, Ajax'lı yıldızı istemesi bu oyuncu için de ManU'nun bir yarış içine gireceği söz konusu. Ajax'tan ayrılmaya sıcak bakan Huntelaar'ı Ajax'tan koparmanın bedeli ise yaklaşık 10 milyon pound yani 20 milyon dolar.
Bakalım Tevez savaşından hangi dev kulüp galip çıkacak...

Fatih ŞAMLIOĞLU
18.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla