Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2007, 20:34   #1
Adelaar

Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 Sinan Engin'den yaylım ateşi

Sinan Engin'den yaylım ateşi
Beşiktaş'ta başkanlığa aday olmaya hazırlanan Sinan Engin Yönetim Kurulu'nu sert bir şekilde eleştirdi

Sinan Engin, kartalhaber.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'nın tarnfserlerinin doğru olduğunu belirten Sinan Engin, "Ancak verilen ücretler bir hayli fazla. Beşiktaş Rüştü'ya 3 yıl için 4.5 milyon euro ödeyecek. Üç kalecinin maliyeti 10 milyon doları aşacak. Mehmet Yozgatlı'ya bile 1 milyon 200 bin euro verilecek. bunlar çok yüksek rakamlar. Bu paralar hep Beşiktaş'ın kasasından çıkacak. Ben görevi bırakırken beşiktaş'ın 17 milyon dolar borcu vardı. Şimdi 100 milyon doları aşan bir borç var. Bunun hesabını kim verecek? Ertunç Soğancıoğlu hesap yapıyor ama bu rakamlar neyin nesi? Sayın Demirören ve yöneticilere ben her zaman sahip çıktım. Ancak 3 yıldan bu yana hep aynı yanlışlar yapılıyor. Kulübün geliri yok. Taraftar forma alacak ama gidip Rüştü'nün, Mehmet Yozgatlı'nın mı formasını satın alacak? bu nasıl hesaptır! Hem Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'ya verilen paralar takımdaki dengeleri de bozar. Başkan Demirören Ertuğrul'a tam destek verdiğini belirtiyor ama 2-3 ay sonra ondan da desteğini çekerse o zaman Beşiktaş büyük bir kaos yaşar" dedi.

Büyük destek var

Sinan engin şöyle devam etti; "Başkanlığa aday olduğunu açıkladıktan sonra Beşiktaş camiasının ileri gelenlerinden büyük destek gördüğünü belirten Sinan Engin, "Ben ilk kongrede başkanlığa aday olacağım. Planımızı ve programımızı hazırlıyoruz. Ben bundan önceki kongrede Mario Berk başta olmak üzere birçok yöneticiye destek verdim. Ancak şu aşamada kendilerine kızıyorum. Yöneticilerin transferleri televizyon ve internetten öğrenmeleri büyük ayıp. Birçok yöneticinin de Rüştü ve Mehmet yozgatlı'nın transferlerine karşı çıktığını öğrendim. Beşiktaşlılar hiç merak etmesin, en yakın zamanda ekibimle birlikte duruma el koyacağız."
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla