Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2007, 16:12   #10
vendetta
Last Eagle
 
vendetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş'ın yeni hedefi belirlendi
Bir çok futbolcu için girişimlerde bulunanan Beşiktaş'ta son hedef Assunçao.
19 Haziran 2007 16:47
Beşiktaş, şaşırtıcı transferlerine bu sezon da yenilerini eklerken, yurt dışında talip olduğu oyunculara da her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Şimdiye kadar aralarında Ivan Helguera, Claude Makelele ve Vincenzo Grella da olmak üzere pek çok futbolcu için girişimde bulunan siyah - beyazlıların son hedefi İspanya'nın Real Betis takımında orta sahada oynayan Marcos dos Santos Assunçao oldu.

Beşiktaşlı yöneticilerin, bu sezon Real Betis formasıyla 27 maçta 2 gol atan 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya tekliflerini ilettikleri, kulübüne de başvuruda bulundukları belirtildi.

Yöneticilerin, Real Madridli Ivan Helguera ve Chelseali Claude Makelele'den de hala yanıt bekledikleri öğrenildi.

Menajer Ahmet Bulut'un da Parma'nın orta saha oyuncusu Vincenzo Grella için yönetimden haber beklediği onayın gelmesi halinde İtalya'ya gidip bu futbolcuyla masaya oturacağı öğrenildi. Bu arada Galatasaray'ın transfer ettiği Linderoth'un da Beşiktaş'ın gündemine geldiği, Futbolcu İzleme Komitesi'ndeki Ulvi Güveneroğlu'nun "Mutlaka alınmalı" raporuna rağmen bu transferin gerçekleştirilmediği ortaya çıktı.

Lig Tv
__________________
Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!!
vendetta Ofline