Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2007, 18:23   #1
bjkartal
Banned
 
bjkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çalımbay devri sona erdi

Çalımbay devri sona erdi


Çaykur Rizespor Kulübü, bir yıl opsiyonlu sözleşmesi bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay ile devam etmeme kararı aldı.



Basın Sözcüsü Orhan İstif, açıklamada, kulüp yönetim kurulu toplantısında, Rıza Çalımbay ile devam etmeme yönünde görüş belirtildiğini ifade ederek, "Mevcut başkan adayı Hakan Kalkavan'ın da görüşü alınarak bu yönde bir karar verildi. Rıza Çalımbay'ın kulübümüze hizmetleri oldu. Kendisine Çaykur Rizespor'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirten İstif, "Yeni hocamızı bir iki gün içinde netleştireceğiz. Yurt içi ve yurt dışında görüştüğümüz 3 teknik direktör var. Bir an önce bu işi halletmek istiyoruz. Hocamızı belirledikten sonra gelecek sezon planlarımıza hız vereceğiz" diye konuştu.
Öte yandan Çaykur Rizespor'un, başkan adayı Hakan Kalkavan'ın yakın arkadaşı olan teknik direktör Samet Aybaba ile ilgilendiği öğrenildi.
ÇALIMBAY: "İSTEDİKLERİMİZ OLMAYINCA"
Teknik direktör Rıza Çalımbay da yapılan görüşmelerde bazı fikir ayrılıklarına düştüklerini belirterek, "Bazı değişiklikler istiyorduk. Bazı futbolcuların gitmesini, bazı şeylerin değişmesini istedik. Fakat, yönetim kurulu ile fikirlerimiz uyuşmayınca ve istediklerimiz olmayınca karşılıklı olarak çalışmama kararı aldık. Çaykur Rizespor'a başarılar diliyorum" dedi.
__________________
armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir
çünkü o yıldız ayla beraberdir
bjkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla