Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2007, 08:53   #1
Hakan_bjk7
 
Hakan_bjk7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hedef Diamoutene

Defansın göbeğini güçlendirmek için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, aradığı ismi İtalya'da buldu. Lecce'nin Malili oyuncusu için girişimlere başlandı.


Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Lecce'nin Malili defans oyuncusu Souleymane Diamoutene için girişimlere başladı. Chelsea'li Makalele ve Rimini'li Barusso'nun transferlerini gerçekleştiremeyen Siyah-Beyazlılar, aradığı futbolcuyu yine italya ikinci Ligi'nden buldu. Kartal, 2005 yılından bu yana Lecce formasını giyen Diamoutene'yi transfer edebilmek için, Fas'a bir ekip gönderdi. Diamoutene, Mali Milli Takımı ile Fas'ta sürmekte olan Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele ediyor.

6 yıldır İtalya'da
Mali Milli Takımı'nın değişmez oyuncusu olan Diamoutene, 24 yaşında ve 1.85 m boyunda. Defansın göbeğinde ve defansa dönük orta saha olarak forma giyen Afrikalı futbolcu, ilk olarak 2001-2003 yılları arasında İtalya 3. Lig ekiplerinden Lucchese'de oynadı. 2003-2004 Sezonu'nda bir başka İtalyan Kulübü Perugia'da forma giydikten sonra Lecce'ye transfer oldu. Genç oyuncu, Lecce geçen yıl küme düşünce geçen yıl İtalya Serie B'de mücadele etti. Anlaşma sağlanırsa, Diamoutene Afrika Uluslar Kupası bitiminde İstanbul'a gelecek.

(Orhan YILDIRIM-Fanatik)
__________________
.................................................. .................
Hakan_bjk7 Ofline