Alıntı:
kumandaci´isimli üyeden Alıntı
artemis arkadaşım sana katılıyorum.
fener eskilerini Beşiktaşa toplamayı ,Fenere çalım atma sanan basit düşünceli bir başkandan başkası beklenemezdi.
Fenerin hurdalarını aldıkca adamla haklı olarak dalgasını geçiyorlar.
Geneldeki eğilime bakıyorum daha çok bu sitede Rüştünün gelmesini olumlu karşılayanlar çoğunlukta.
Salakca goller yiyen hatta tarihe unutulmaz maçlar arasına giren kalecisiz yendiğimiz maçta fenerin rezil edilemesini sağlayan rüştü yü aynı hatta yaşlanmış hali ile kaleye alınmasını büyük iş gibi alkışlayanlarıda doğrusu beşiktaşlılık duruşu ile bağdaştırmıyorum.(özü sözü bir olma kuralı) mert adam tükürdüğünü yalamaz.Onu fenerde iken sevmiyor ve sövüyorsam gene aynı düşüncemi değiştiremem.
gerisi hep hikaye hep kandırmaca hem taraftar uyutması. |
Abicim iyi güzel demişsinde bu saatten sonra yapacak bişey ben göremiyorum desteklemekten başka.. çünkü adam alınmış yani geri gönderemezler ya..Yönetim 1 yıl kardayız diyor yani runje gönderildiği ve alınan bonservis ile falan filan.. Yönetim Kurulu nun da hesabı kitabı vardır bu kadar hafife alınması yanlış diye düşünüyorum..Rüştünün performansını bende beğenmiyorum ama kişiliği ile takımda örnek alınacağına inanıyorum..