Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2007, 13:20   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Haluk Ulusoy'a rakip yok!

Haluk Ulusoy'a rakip yok!
Click the image to open in full size.
Kulüplerin en çok sorduğu soru: Tamam Haluk Ulusoy gitsin, ancak yerine kim gelecek ?
21 Haziran 2007 Perşembe 13:41

Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu’nda gündeme seçim maddesini de koydurmak için yoğun çaba harcayan muhalifler arasında "başkan adayı" konusunda birlik sağlanamadı.
Kulüpler Birliği’nin Ankara’da yapılan toplantısının ardından tavsiye nitelğinde 13 kulüp yönetecisinin aldığı karara rağmen, herkesin kafasında soru işaretleri ve belirsizlikler devam ediyor.
Genel kurulda 45 imzanın toplanması sonucu gündeme seçim maddesinin eklenmesinin sorun olmadığı, ancak psikoljik yönden bu imzanın 113’ün üzerinde olması gerektiğini ifade eden muhalifler, bu sayıda imzanın da hazır olduğunu, ancak kulüplerin adaylar arasında birlik sağlayamadığını bildirdiler.
Kulüplerin en çok sorduğu sorunun, "Tamam Haluk Ulusoy gitsin, ancak yerine kim gelecek ?" sorusuna cevap arayan muhalefetin önde gelen isimleri, mali genel kuruldan sonra seçime 1 aylık süre kaldığını ve Türk futbolunu yönetecek bir aday etrafında kesinlikle mutabık kalınacağını ifade ettiler.
Futbol Federasyonunu başkanlığı için muhtemel adaylar arasında Ayhan Bermek, Hamdi Akın ve Şenes Erzik’in isimlerinin geçtiği, başka bir sürpriz adayın da çıkabileceği öğrenildi.

Milliyet
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla