Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2007, 14:06   #5
artemis1903

artemis1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kumandacı kardeşim çok doğru konuşuyor gerçekten katılmamak elde değil.rüştünün içi boş arkadaşlar anlamıyosunuz ya rüştü yü alayıp pullayıp bize kakaladılar resmen runje gibi kaleci bu türkiyeye ne zaman gelir söylesenize en az gol yiyen takımın kalecisi gidiyor onun yerine rüştü gibi 34yaşında yaşlanmış adam alıyosunuz bide bazı arkadaşlar diyor ki takıma abi olurmuş doğru konuşun arkadaşlar takımın abisi eziklerin takımından gelen yaşla bi amca olamaz bizde bi ton oyuncu var koca beşiktaş rüştü ye mi kaldı.saçmalamayın lütfen.yönetimi destekleyin diyosunuz nasıl ben yönetimi desteklerim ya nasıl söylesenize ne yaptı bu yönetim.şerefli ikincilikten başka neyi elde ettik bide kötü oynayarak kardeşim artık beşiktaşı en ileriye götürecek adamlar yönetime girmeli bu yönetimle ilerleyemeyiz.carlosa laf sölüyosunuz .iyide adamlar deli gibi forma satıyolar.biz neden aldık rüştüyü forma satmak için mi olmaz öle şey adama 34yaşında diyosunuz iyide bizim rüştüde onun yaşında ama bize adamlar öle bi lanse ettiler ki sanki beşiktaş rüştü yü fenerin elinden çaldı.bize böle lanse etti basın ve beşiktaş yönetimi.iyi düşünün arkadaşlar kaç senedir özlemle bekliyoruz kaç senedir biz her maç sonrası ağlıcakmıyız kaç tane maç tanımadığım adamlarla arkadaş olup stadda ağladım yazık artık yeter kardeşim beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur.Allah inş.bu sene yüzümüzü güldürür ...