Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2007, 01:57   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni Rota 'EdmilsoN'

Yeni rota Edmilson
İsmail ER 22 Haziran 2007 Click the image to open in full size.Siyah beyazlılar, sambacının menajeriyle hafta sonunda İspanya’da bir araya gelecek.

Demirören, Katalan ekibinin göndermeyi planladığı Edmilson’un transferinden çok umutlu olduklarını söyledi.

ORTA sahada savunma ağırlıklı oynayacak yabancı futbolcu arayan Beşiktaş, rotayı Barcelona’nın dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Jose Gomes Edmilson’a çevirdi. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, uzun süredir yakından takip ettikleri Edmilson’un transferinden çok umutlu olduklarını söyledi.

İspanya Birinci Ligi’nde bu sezon şampiyonluğu Real Madrid’e kaptıran Barcelona’da başkan Joan Laporta’nın, "Yeni sezonda takımda revizyon yapacağız. Bazı oyuncuların yerlerine yenilerini alacağız" dediğini hatırlatan Demirören, Edmilson’un da takımdan gönderilecek futbolcular arasında yer aldığını belirtti.

Brezilya Milli Takımı’nda da oynayan Edmilson konusunda çok sağlam referanslar aldıklarını belirten başkan Demirören, "Edmilson, dünya çapında tanınan bir futbolcu. Futbolculuk özelliklerinin yanı sıra çok uyumlu ve problemsiz bir insan olduğunu öğrendik. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam da bu oyuncunun Beşiktaş’a büyük katkı yapabileceğini söyledi. Edmilson’un menajerleri temasa geçtik. Ne kadar transfer ücreti istediğini sorduk. İlk izlenimimiz son derece olumlu. Bize para konusunda fazla problem çıkarmayacak gibi görünüyor. Sonradan bir aksilik çıkmazsa Edmilson’u renklerimize bağlayacağız" dedi.

Başkan Yıldırım Demirören dün akşam futbol şubesi sorumlusu Celal Kolot ve yönetim kurulu üyesi Mario Berk’le görüşerek, Edmilson’un transfer çalışmalarının hızlandırılmasını istedi. Taraftarlara bir yıldız futbolcu sözünü verdiklerini vurgulayan Demirören, bu niteliklere sahip oyuncunun en geç 15 gün içinde renklerine bağlamaları gerektiğini kaydetti.

Makelele, Geremi ve Gravesen de var

Bu arada, yabancı transferi konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Celal Kolot, Edmilson’un menajeri ile bu hafta sonu İspanya’da bir görüşme yapacaklarını söyledi. Kolot ayrıca, transfer teklifinde bulundukları Chelsea’nin orta saha oyuncuları Makalele ve Geremi ile Celtic’ten Gravesen’le temaslarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline