Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2007, 11:00   #10
Adelaar

Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Click the image to open in full size.
Kaptanımız’dan 2 Yıllık İmza
21.06.2007 17:49

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Futbol Takımımız'ın kaptanı İbrahim Üzülmez ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Tecrübeli Kaptanımız İbrahim Üzülmez bugün (21 Haziran) Akaretler'deki Kulüp Binamız'a gelerek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan sözleşmeyi imzaladı. İbrahim Üzülmez, imza sonrası yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu belirterek, "Böyle büyük bir Camia'da kaptan olarak 2 yıl daha sözleşmemi uzattığım için çok mutluyum. Yöneticilerimizle anlaştık ve hiçbir sorun olmadan sözleşmeyi imzaladık" dedi.
Üzülmez, Takımımız'a yapılan yeni takviyelerin faydalı olacağına inandığını belirterek şunları söyledi:
"Şu ana kadar Yönetimimiz'in yaptığı transferler bana göre olumlu. Rüştü, Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Tello takıma faydalı olacak isimler. Özellikle Rüştü'nün tecrübesinden faydalanacağımıza inanıyorum."
Kaptanımız, önümüzdeki sene hedeflerinin Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu belirterek, "Biz geçen sezon başarılı bir grafik çizdik. Genç bir kadroyla iyi sonuçlara imza attık. Takımımız'a katılan arkadaşlarımızla birlikte daha iyi olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Adelaar Ofline