Bırak beni Basel
Beşiktaş’la söz kesen Arjantinli yıldız Delgado, kulübüne ültimatom verdi
Siyah-Beyazlı kulübün 2. Başkanı Murat Aksu’nun yıllık 1.5 milyon dolar teklif edip anlaşmaya vardığı genç oyuncu İsviçre ekibinden kendisine izin vermesini istedi.. Beşiktaşlılar, bonservis için 5 milyon euro talep eden Basel’i 3.5 milyon euroya ikna etmeye çalışıyor
AKSU İŞİ BİTİRDİ!
BEŞİKTAŞ Delgado’yu, Arjantinli yıldız da Siyah-Beyazlı takımı istiyor... İkinci Başkan Murat Aksu, Basel’de forma giyen 23 yaşındaki oyuncu ile yıllık 1.5 milyon dolar karşılığında uzlaşmaya vardı. Ancak kulübü Basel’in istediği yüksek bonservis bedeli, Delgado’nun transferin hemen bitmesine engel oluşturuyor.
KULÜBE REST ÇEKTİ
KARTAL’IN yöneticileri İsviçre ekibini ikna için çaba sarfederken, Matias Emilio Delgado devreye girip kulübünden gitmek için izin istedi. Basel ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldızın kulübüne ‘Ben Beşiktaş’ı istiyorum. Bu transferi daha da zorlaştırmayın. Lütfen önümü açın’ dediği ifade edeldi.
‘PARAGÖZ’ BASEL
BASEL, 15 Aralık 1982 doğumlu oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın ise daha önce önerdikleri 2.5 milyon eurodan, 3 milyon euroya yüksekldikleri belirtildi. Kartal’ın 3.5 milyon euro vermeye de razı olduğu ve Delgado’nun transferini bitirmeye kararlı olduğu kaydedildi. l Gökhan KILINÇER