Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2007, 15:28   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow KARTAL, YABANCI SERBESTLİĞİNE KARŞI!

KARTAL, YABANCI SERBESTLİĞİNE KARŞI!
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, ''Yabancı futbolcuların çoğalması ile Türk Milli Takımının ilerde futbolcu çıkaramayacak duruma gelmesinden endişe ediyoruz'' dedi.

Kumcuoğlu, Beşiktaş ve Türk futbolundaki son gelişmeleri değerlendirdi. Fenerbahçe'den transfer edilen Rüştü'nün haberinin telefonla kendisine iletildiğini belirten Kumcuoğlu, tecrübeli kalecinin Beşiktaş'a çok faydalı olacağına inandığını söyledi.

Rüştü'nün takım içinde hem ağabeylik yapacağını hem de tecrübesi ile takıma çok büyük destek olacağını belirten Kumcuoğlu, yoğun seyirci baskısı altında oynanan maçlarda tecrübeli kalecinin her zaman takıma artı katkı sağlayacağını ifade etti.

Takımların aralarında gerginliğe dayanan bir rekabet yerine dostluğa dayanan işbirliği anlayışına yönelmeleri gerektiğini, Türk futbolunun bazı sıkıntıları bulunduğunu belirten Kumcuoğlu, şöyle konuştu:

''En önemli sıkıntılardan birisi maliyetler çok yüksek. İkinci sıkıntı şiddet. Diğeri de çok yabancı futbolcu transferi. Yabancı futbolcuların çoğalması ile Türk Milli Takımının ilerde futbolcu çıkaramayacak duruma gelmesinden endişe ediyoruz. Bu durumda Beşiktaş'ın çok tutarlı bir politikası var.''

''ŞİDDETE ŞİDDETLE KARŞIYIZ''

Beşiktaş Kulübü olarak her maçtan önce taraftar liderlerini çağırıp kendilerini sükunete çağırdıklarını anlatan Kumcuoğlu, ''Şiddete en şiddetle karşı çıkan kulübüz. Bu sezon birçok maçta istenmeyen olaylar yaşandı. Umarım bu olaylardan herkes dersini almıştır. Biz büyük taraftarımızın yeni sezonda şiddetten uzak, her takıma örnek olacak bir davranış sergileyeceklerine yürekten inanıyoruz'' dedi.

Beşiktaş'ın geleceğini sağlama alarak iyi bir takım iskeleti oluşturduğunu, yaş ortalamasının 28'den 23.5'e düştürdüğünü bildiren Kumcuoğlu, ''Bu gençleşmenin arkasında ileriye dönük bir Beşiktaş arayışı vardır'' diye konuştu.
kaynak:maraton
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla