Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2007, 15:31   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Tigana transferleri değerlendirdi

Tigana transferleri değerlendirdi
kızının okul gösterisi için İstanbul'a gelen Beşiktaş eski teknik direktörü Jean Tigana, siyah-beyazlı takımın transferlerini değerlendirdi
Kızının dün akşam yapılan okul gösterisini izlemek için İstanbul'a gelen Beşiktaş eski teknik direktörü Jean Tigana, Beşiktaş'la gönül bağının devam ettiğini söyledi. Fransız teknik adam, "Mehmet Yozgatlı çok iyi transfer ama Rüştü için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Rakibi zayıflatmak için değil beşiktaş'ı güçlendirmek için transfer yapılsın. rüştü'ye yıllık 1.5 milyon euro verilmesi yanlış. Rüştü'nün yerine yurtdışından çok iyi bir kaleci transfer edilebilirdi" dedi.

bu arada Tigana'nın Ağustos ayında ödenmesi gereken 250 bin euroluk alacağını eski tercümanı Sinan serhatlıoğlu vasıtasıyla istemesi büyük tepki çekti. Yönetim, paranın Tigana'nın sözleşmesi gereği Ağustos'ta ödeneceğini belirtti. Yöneticiler tigana'nın bu isteğini yönetime ileten Serhatlıoğlu'na kızgın. Yöneticilerin Serhatlıoğlu'a, "Seni tercüman diye göreve getirmiştik. İş takipçiliği mi yapıyorsun yoksa Beşiktaş Kulübü'nde mi çalışıyorsun belli değil" dediler.
kaynak:kartalhaber
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla