Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2007, 02:02   #1
meyege
 
meyege - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ve Celal Kolot Konuştu

Söz savunmanın

Beşiktaş'ta en çok eleştirilen isim olan Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, MİLLİYET'e konuştu. Kolot, "Sıkıntılı bölgemiz olan kanatları hallettik. Kaleye iki önemli isim kazandırdık. Sırada bir ön libero ve stoper var" dedi

Click the image to open in full size.

Beşiktaş'a yabancı transferinde Tello'yu, yerlide de Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Hakan Arıkan gibi isimleri kazandıran, ancak büyük eleştiri alan Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, bunu demokrasinin bir gereği olarak algıladıklarını söyledi. Kolot, "Demokrasinin olduğu yerde eleştiri bitmez, yarın da olacak" dedi.
Transferde nokta atışı yaptıklarını ancak bunların biraz pahalıya mal olduğunu vurgulayan siyah - beyazlı yönetici, geçen sezon tecrübeli oyuncu sıkıntısı çektiklerini, şimdi bunu giderdiklerini ifade etti. Rüştü'nün transferine değinen Celal Kolot, "Runje'nin MR'ını istedik, göndermedi. Sorun çıkaracağını biliyorduk. Rüştü'nün gelmesiyle kaleci Hakan'ın önü neden kesilsin? Geçen sene Rüştü-Volkan rekabeti yaşanmadı mı?" diye konuştu.


Edmilson direkten döndü

Kanatlarda yaşanan sıkıntının Tello ve Mehmet Yozgatlı ile sona erdiğini belirten Kolot, şöyle devam etti: "Bu sezon Beşiktaş'ın kanatları uçacak. İki eksiğimiz var. Bir stoper ve ön libero. Arayışımız sürüyor. Makalele ile iş bitmişti, ancak iki telefon işimizi bozdu. Hem Anelka, hem Tigana engellediler."
Makalele'nin ardından rotayı Edmilson'a çevirdiklerini fakat altı ay sürecek sakatlığının işi bozduğunu vurgulayan Futbol Şube Sorumlusu, "2-3 haftalık bir sakatlık olsa alacaktık. Ama bu uzun süre risk olurdu. Çünkü önümüzde çok önemli bir sınav var. Şampiyonlar Ligi kapısını araladık, içeri girmek istiyoruz" yorumunu yaptı.

Mario Berk'ten transfer sitemi

Celal Kolot ile birlikte transferde aktif rol üstlenen Beşiktaşlı yönetici Mario Berk, tenkitlere dayanamıyor. Özellikle Murat Aksu'nun ağır eleştirileri karşısında canı sıkılan siyah - beyazlı idarecinin, "Biz gecemizi gündüzümüze katarak transferi gerçekleştirmek için çaba gösteriyoruz. Beşiktaş için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak onurumuza kadar söz söyleyenler oluyor. Bu kadarını hak etmiyoruz. İstifa etmeyi bile düşünüyorum" dediği öğrenildi.

Bir varmış bir yokmuş!

Beşiktaş'ın resmi internet sitesine girenler, "Teknik kadro" bölümüne baktıklarında ilginç bir manzarayla karşılaşıyor. Tigana'nın yerine Ertuğrul Sağlam'ı teknik direktörlük koltuğuna oturtan site, yardımcıları bölümüne Mutlu Topçu'yu koymadı. Ayrıca, Fransız hocanın tercümanlığını yapan isimler de kadrodaki yerini koruyor.

İşbaşı hazırlığı

Beşiktaş, yarından itibaren yeni sezon hazırlığına başlayacak. Siyah - beyazlılarda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, milli oyunculara 30 Haziran'a kadar izin verdi.

MİLLİYET
__________________
1 - 2 - 3 Gol Yetmez.
4 - 5 - 6 Olsun.
Metin Ali Feyyaz Atsın.
Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun...

meyege Ofline   Alıntı ile Cevapla