Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2007, 10:49   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kral Kupası Sevilla'nın

Kral Kupası Sevilla'nın


Avrupa'da sezonun son maçı Sevilla ile Getafe arasındaki İspanya Kral Kupası finaliydi. Rakibini 1-0 yenen Sevilla, hem sezonun ikinci kupasını aldı hem de 1948'den bu yana ilk kez bu sevinci yaşadı.



Santiago Bernabeu'daki 105. Copa Del Rey finali kadar maçın hakemi de çok ilginçti. Çok önemli mücadeleyi iki hafta önce Messi'nin Espanyol'a elle attığı golü göremeyen Rodriguez Santiago yönetti. Karşılaşma Getafe adına çok önemli bir pozisyonla başladı. Uzun topla Palop'la karşı karşı karşıya kalan Guiza, İspanyol kaleciyi geçmeye çalışınca önemli bir fırsatı harcadı. 11. dakikada ise Sevilla'nın golü geldi. Hızlı gelişen atakta son dokunan Kanoute, skoru 1-0'a getiren gole imza attı.

Fauller nedeniyle bir türlü yükselmeyen tempo ikinci yarıda da devam ederken, 89. dakikada rakibine tekme atan Kanoute kırmızı kart görerek İspanya macerasını büyük ihtimalle kırmızı kartla noktalamış oldu. malili yıldız gelecek yıl büyük ihtimalle Premier Lig'in yolunu tutacak.
Karşılaşmada başka gol olmadı ve Sevilla, UEFA Kupası'nın ardından Kral Kupası'nı da kazanarak sezonu mutlu kapattı. 4. kez kupayı kazanan Endülüs ekibi, son olarak bu sevinci 1948'de yaşamıştı.
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla