Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2007, 22:16   #9
KARTALIM1903

KARTALIM1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrımcılık yapmadıgımızdan ve herkese esit davrandıgımızdan emin olabilirsin aynı hataları yapanlar aynı cezaları alıyor farklı bir uygulama yapılmıyor dileğim umarım aynı konular açmaktan kimse 7 ceza almaz ve forumdan 1hafta uzaklaştırılmaz ama artık yapacak bişey yok o kadar uyardık halende devam ediyorlar ve sonucu ortada
hangi adaletten bahsediyorsun sen. geçiniz o işleri. havalı çocuk endişesinde sonun kadar haklı. gözümle gördüm resmen adam kayırma var forumda. aynı konu açmaktan ceza vermişler. benim açtığmı konu ile başkasının açtığı konunun içeriği aynı başlığı farklı arama yapıyorsun çıkmıyor. ceza verilliyor bir hafta uzaklaştırma. giriş yapamadığım için mecburen isim değişikliği yaptık.KARTALIM1903 olduk.

aslen:
nick: thamadpol
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
saygısızlık !
Yasaklandığınız süre: 20-06-2007, 20:00
bugün ayın 24 ü ne bakan var ne eden. verdiğiniz cezanın da takibini yapın lütfen. halan ceza kaldırllmadı. mesaj attım yine açılmadı.

RED DEVİL1903 sen ilk önce millete cevap yazarken veya milletin yorumlarına saygı göster ondan sonra saygı iste. benim özel mesaj kutum sana çalışıyor nedense. birde şunu merak ediyorum 1,5 yıldır bu forumdayım hiç bir mod arkadaş ile sorun olmuyordu reddevil1903 mod olduğundan beri sorun olmaya başladı . admin bunu hiç dikkate alıyormu acaba. ismin gökaydı galiba sana son bir soru çok saygıdeğer mod kardeşim.bak saygı gösteriyorum. Bu güne kadar jasmin rumuzlu arkadaşımızın kaç tane aynı diye mesajını kilitledin kaç sefer nickinin altına ceza gösterdin kaç gün yasaklama verdin açıklarmısın acaba. anladın sen onu. ama tabi sen modsun yine sen haklısın. sen şimdi bir ceza daha verirsin. mesela gel sen benim üyeleğimi sil sende kurtul bende.

atalarımız ne demiş biliyonmu:
bir insanın gerçek kişiliğini öğrenmek istiyorsan ona yetki vereceksinki kişiliğini öğrenesin.
çocuk oyuncağımı bu ya. ben buraya sevdiğim takımım için bir şeyler paylaşmaya yeni arkadaşlar tanımaya giriyorum. bazilarından hakaret işitmeye maskarası olmaya felan değil.

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
KARTALIM1903 Ofline