Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2007, 06:31   #1
cambaz_28
 
cambaz_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up YENI ADAY MADURO

Yeni aday MaduroClick the image to open in full size.Beşiktaş, Assunçao’nun yanı sıra Ajax’lı stoperi de listesine aldı

Siyah-Beyazlılar, 22 yaşındaki Surinam asıllı yıldız için Hollanda ekibinin kapısını çaldı. Kartal, 3 milyon euro isteyen Ajax’ı 2 milyon euro’ya ikna etmeye çalışıyor. Kolot ve Berk ise Real Betis’in Brezilyalı’sı Assunçao için dün gece İspanya’ya gitti

HAREKETLİ HAFTA!

DIŞ transferde Şilili Tello dışında şu ana kadar kimseyle anlaşmayan Beşiktaş, bombaları bu hafta patlatmak için harekete geçti. Özellikle ön libero ve stoper için oyuncu arayan Siyah-Beyazlılar’ın son olarak gündemine Ajax’ta forma giyen Surinam asıllı Hollandalı Hedwiges Maduro’yu aldığı ortaya çıktı.

FARK 1 MİLYON EURO

AJAX’IN önümüzdeki sezon sona erecek olan sözleşmesini yenilemek istemediği 22 yaşındaki genç stoperin bonservis bedelini 3 milyon euro olarak belirlediği bildirildi. Beşiktaş’ın ise yıllık 1.5 milyon euroya el sıkıştığı Maduro için Hollanda temsilcisine 2 milyon euro önerdiği ve beklemeye geçtiği kaydedildi.

ASSUNÇAO SEFERİ

KARTAL, 2004’te Ajax’a gelen ve 2 sezonda toplam 55 maçta forma giyerek 5 gol atan 1.85 boyundaki Hollandalı stoperin transferini bu hafta sonuçlandırmayı planlıyor. Bu arada yöneticiler Celal Kolot ve Mario Berk, Real Betis’in Brezilyalı ön liberosu Assunçao ve kulübüyle görüşmek için dün gece apar topar İspanya’ya gitti.

MAKELELE ÇOK ZOR

KOLOT ve Berk’in, İspanyol ekibiyle anlaşma sağlanması durumunda Assunçao ile Maduro’yu imza için Türkiye’ye getireceği ifade edildi. Öte yandan daha önce Tigana’nın işini bozduğu Makelele transferinin Fransız yıldızın ‘Gelin görüşelim’ haberine karşın gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu belirlendi
cambaz_28 Ofline