Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2007, 07:52   #1
Hakan_bjk7
 
Hakan_bjk7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'dan Sevilla çıkarması!..

Haziran 25,2007


Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido’nun davetlisi olarak İspanya’ya giden Celal Kolot ile Mario Berk, Dragutinoviç, Escude, Luis Fabiano ve Puerta için nabız yokladı... Kartal bu 4 oyuncudan 2’sini almayı planlıyor...
DIŞ transferde ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş, UEFA Kupası’nı üst üste iki kez kazanan, önceki gün de İspanya Kral Kupası’nı müzesine götüren Sevilla’nın yıldızlarını hedef seçti. Dün sabah erken saatlerde İspanya’ya giden Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ile Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk’in Sevilla’da forma giyen Ivica Dragutinovic, Julien Escude, Antonio Puerta Perez ve Luis Fabiano Clemente için girişimlerde bulunacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda dış transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, genç çalıştırıcının, "Sevilla’daki oyunculardan bir-ikisini alabilirsek gücümüze güç katarız" sözleri üzerine harekete geçti.
Hocamız karar verecek
Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido’nun davetlisi olarak İspanya’ya giden Celal Kolot ile Mario Berk ikilisi, "Dragutinoviç, Escude, Luis Fabiano ve Puerta ile ilgileniyoruz. Bu dört oyuncudan ikisini kadromuzda görmek istiyoruz" dediler. Nido ise, "Teknik direktörümüz Juanda Ramos’un raporunu bekliyoruz. Takımdan gönderilecek ve kalacak oyuncular belirlendikten sonra size gerekli yanıtı verebiliriz" şeklinde karşılık verdi. Siyah beyazlı yöneticileri ofisinde kabul eden Sevilla Kulübü Başkanı Nido daha sonra şunları söyledi:
Nihat’ı çok istemiştik
"Beşiktaş’ın oyuncularımızla ilgilendiğini biliyorum. Sizin takımda yetişen Nihat geçen sezon şanssız bir sakatlık geçirdi. Kendisi Real Sociedad’da çok faydalı olmuştu. O, ilk iki sezonki performansıyla tüm İspanya’nın kalbini fethetti. Kendisini geçen yıl kadromuza katmak için çok uğraştık. Ancak başarılı olamadık. İstediğiniz oyuncular konusunda kesin yanıtımızı, hocamızla da görüştükten sonra birkaç gün içerisinde vereceğimizi ümit ediyorum."
LUIS FABIANO
Adı: Luis Fabiano
Soyadı: Clemente
D.Tarihi: 08.11.1980
Uyruğu: Brezilya
Mevkisi: Forvet
IVICA DRAGUTINOVIC
Adı: Ivica
Soyadı: Dragutinovic
D.Tarihi: 13.11.1975
Uyruğu: Sırbistan
JULIEN ESCUDE
Adı: Julien
Soyadı: Escude
D.Tarihi: 17.08.1979
Uyruğu: Fransa
A.PUERTA PEREZ
Adı: Antonio Puerta
Soyadı: Perez
D.Tarihi: 26.11.1984
Uyruğu: İspanya
Hürriyet
__________________
.................................................. .................

Konu Meric tarafından (25-06-2007 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir..
Hakan_bjk7 Ofline