Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2007, 02:34   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Beşiktaş topbaşı yaptı!(Resimli)

Beşiktaş topbaşı yaptı!

Beşiktaş, 2007-2008 sezonunun ilk antrenmanını bu akşam saatlerinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, yeni takımı ile beraber çıktığı ilk antrenman öncesinde futbolcular, teknik heyetle beraber basın mensuplarına poz verdi.Sezonun ilk çalışmasına, Milli Takım maçlarında forma giyen, yabancı futbolcular ve sakatlığı süren Burak Yılmaz katılmadı. Yerli oyuncuların yer aldığı çalışmaya, geçen sene kiralık olarak farklı takımlarda forma giyen futbolcular ile PAF takımdan 15 genç oyuncu da katıldı. Bu futbolcular arasında siyah beyazlı yönetici Halil Aydın'ın oğlu Ergun Aydın da yer aldı. Öte yandan geçen sene İngiltere'nin Manchester City takımından teklif alan 15 yaşındaki genç futbolcu Batuhan Karadeniz de antrenmanda hazır bulundu. Ayrıca Fenerbahçe'den transfer olan Mehmet Yozgatlı da bugün yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.
Yaklaşık 1 saat süren idmanda, genç teknik direktör Sağlam, futbolcularına yaptırdığı koşunun ardından kondisyonlarını dengeleyici ve artırıcı çalışmalar uyguladı. Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılığını Mutlu Topçu üstlenirken, kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir oldu. Diğer iki antrenör ise Birol Berkem ve İbrahim Bakır'dan oluştu. Siyah beyazlı ekip, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise yarın saat 11.00'de Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.


25.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHAClick the image to open in full size.Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla