Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2007, 09:06   #8
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Nefertiti´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırdır yönetim bu son transferimizdi, transfer sezonunu kapadık diye bir laf mı etti???
aynı soruyu habire ben de soruyorum da kimse bir cevap vermedi bu soruya katılarak ben de cevap bekliyorum.

bu arada bazı arkadaşlardaki değişimi şaşkınlıkla izliyorum, yükselen sıcaklık insanların sağlıklı düşünmesini engelliyor sanırım yönetim şov amaçlı bazı sözler söylmeiş olabilir ama habire habire her başlıkda bunu sürekli belirterek sıkıcı bir görüntü oluşuyor. Biraz da Güntekin Onay ın yaptığı gibi aldığımız oyuncuların futbolumuz için ne kadar gerekli transferler olduklarını değerlendirseniz daha iyi olacak. Yönetim i eleştirmeyin demiyorum ama yazdığınız mesjların yüzde 90 ın da yönetime sallıyorsnuz yazının sonuna da e cisse yi de görecez bakalım napıyo die msj yazıyosunuz. Cisse yi dikkatli takip etmeyen biri nası oyuncu olduğunu anlayamaz Monaco dönemlerini çok iyi bilen biri olarak diyebilirim ki Makelele hariç diğer isimlerin hepsinden daha tecrübeli ve daha faydalı olacak bir oyuncu. O bölgeye imkanlarımız dahilinde bundan iyi bir oyuncu almamız zor. Bence yönetimin yıldız die bahsettiği oyuncu defansa alınacak oyuncudur. Çünkü defans oyuncularını transfer etmek avrupadaki defansların bolluğu ve ilerleyen yaşlar nedeniyle daha kolay. Gerçi foruma bakarsak Navarro bile yıldızdan sayılmıyor galiba ama neyse...
dartheagle Ofline