Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2007, 14:22   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: Süper transferler yapıyoruz

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dört dörtlük transferler yaptıklarını belirtirken, Cisse’nin de aradığı adam olduğunu belirtti
Yönetime teşekkür eden Sağlam, "Fransa'nın en istikrarlı futbolcularından birini aldık. Orta sahadaki eksiğimizi kapattık" dedi.

Futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in, Cisse'nin işini bitirerek büyük bir transfere imza attıklarını kaydeden Sağlam, "Çok iyi bir ön liberoya sahip olduk. 90 dakika oyun disiplininden kopmayan yapıya sahip. Yardımlaşmayı çok iyi seviyor. Cisse'yi, alt yapı oyunu tarama ekibinin ardından menajerimiz Ali Gültekin de izledi. Verdikleri olumlu raporların ardından, benim de onayım alındıktan sonra, Cisse'yi renklerimize bağladık. İstediğim bir isim daha formamızı giyecek" diye konuştu.

Kilit oyuncum

Beşiktaş'ın yeni sezonda 4-4-2 sistemiyle mücadele edeceğini de sözlerine ekleyen Sağlam, şöyle devam etti: "Tecrübeli oyuncularla, büyük hedeflere varılır. Rüştü, Tello, Mehmet Yozgatlı ve Cisse bize büyük güç katacaklar. Özellikle de Cisse. O bizim kilit oyuncumuz olacak. İki ayağını da çok iyi kullanıyor. Uzaktan attığı sert şutlar ile skora da katkı yapıyor. İyi takımlarda oynadı. Her teknik adamın takımında görmek istediği niteliklere sahip."

2 milyon Euro'ya bitti

Cisse transferinde başrolü oynayan Kolot ve Berk ikilisinin, bu oyuncunun bonservis ücretini 4 milyon Euro'dan, 2 milyon Euro'ya indirmesi, başkan Yıldırım Demirören'i iyice keyiflendirdi. Paris Saint Germain ile dün kesin anlaşmaya varılırken, Cisse'nin Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 500 bin Euro alacağı öğrenildi. Yarın İstanbul'a gelecek olan Fransız oyuncu, Acıbadem Hastanesi'nde kontrolden geçtikten sonra Nevzat Demir Tesisleri'nde kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla