Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2006, 18:06   #1
anahtarcı
 
anahtarcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş en az 6 - 7 futbolcu daha alacak

Yıldırım Demirören, transfer döneminde en az 6-7 oyuncu daha alacaklarını vurgulayarak, ''Hocamızla en büyük idealimiz, savaşan, yenik olsa bile seyircileri mutlu edecek bir kadro yaratmak. Bunun da çalışmalarını yapıyoruz'' dedi.

Yıldırım Demirören, Radyospor'da yayınlanan ''İlker Ateş'le Spor Kazanı'' programına katılarak, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Transfer çalışmalarına değinen Yıldırım Demirören, geçmişten ders almak gerektiğine değinerek, geçmişte aldıkları oyuncuların o günün şartlarına göre doğru oyuncular olduğunu, ama ''aşının tutmadığını'' vurguladı. Demirören, şöyle devam etti:

''Şimdi hocamızın da isteğiyle mukavelesi biten 13 oyuncudan bazıları gönderilecek. Bazılarıyla anlaşma yoluna gideceğiz, ancak sanıyorum en az 6-7 futbolcu daha alacağız. Bazı futbolcuları satmama gibi bir prensibimiz de olmayacak.''

Sadece bir tek yıldız oyuncu almak istemediğini kaydeden başkan Demirören, ''Amacımız takım olarak yıldız haline gelmemiz. Önemli olan bir kişinin takım içinde yıldız olmadan başarıları yakalamak. Bizim hocamızla en büyük idealimiz, savaşan, yenik olsa bile seyircileri mutlu edecek bir kadro yaratmak. Bunun da çalışmalarını yapıyoruz'' dedi.

Demirören, ''Nobre'nin Beşiktaş'a gelmesi Fenerbahçe camiasıyla aranızda bir sorun yarattı mı'' şeklindeki bir soruya şu yanıtı verdi:

''Sözleşmesi bittiği için ve Fenerbahçe yönetiminin de onunla masaya oturmaması dolayısıyla Fenerbahçe camiasıyla aramızda bir sorun olmadı. Neticede bizim ve hocamızın beğendiği bir futbolcuyu transfer ettik.''

Sergen'in, Beşiktaş'ın altyapısından yetişmiş, ''sonuna kadar Beşiktaşlı'' bir futbolcu olduğunu vurgulayan Demirören, ''Ancak yeni yapılanma içerisinde hocamızın isteklerini yerine getirdik. Bu düzende Sergen'i istemedi, ama Sergen'in zamanında Beşiktaş'tan ayrıldığını unutmamak lazım. Sergen o zaman gereğini yaptı. Şimdi de biz gereğini yapıyoruz. Ona jübile teklif etmiştik, ama o kabul etmedi. Yine de Onunla son bir kez konuşacağım'' dedi.

Nethaber..
__________________
KARANLIK ve AYDINLIK
------
Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz.
anahtarcı Ofline