Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2006, 18:17   #29
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

RUNJE: MUTLUYUM

Hırvat kaleci Vedran Runje ise Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
Runje, yeni sezonda giyeceği 1< numaralı formayla basın mensuplarına poz verirken, "Umarım burada kariyerimde üst seviyede bir dönem yaşarım" dedi.

Hırvat kaleci ayrıca kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada da İstanbul'a ayak basar basmaz taraftarlardan gördüğü ilgi nedeniyle çok mutlu olduğunu kaydetti.

Vedran Runje, "Müthiş bir karşılama yapıldı. Gerçekten çok duygulandım ve çok mutlu oldum. Havaalanında taraftarlar bana iyi ve kötü günde şans getirmesi için bir bileklik hediye etti. Bunu ömrümün sonuna kadar saklayacağım" diye konuştu.

Beşiktaş'ı daha önce tanıdığını ifade eden Runje, "Beşiktaş'ı ve taraftarını daha önceden biliyorum. Standard Liege'de oynarken Beşiktaş ile karşılaşmıştık. Burada son derece etkileyici bir taraftar topluluğu var" dedi.
Beşiktaş'ın, eski takımlarından daha önemli hedefleri olan bir ekip ve çok büyük bir camia olmasının, bu transferin gerçekleşmesinde etkili olduğunu vurgulayan Runje, "Beşiktaş'ın Türkiye'de ve Avrupa'da çok önemli hedefleri var. Büyük bir teknik direktörle çalışıyoruz ve istediğimiz başarıları kazanacağımıza inanıyorum. Ayrıca Türkiye'yi tanıyan arkadaşlarım bana Beşiktaş'ın çok güçlü bir kadrosu olduğunu söyledi" şeklinde konuştu.

Başarının temel taşının taraftar desteği olduğunu sözlerine ekleyen Runje, "Beşiktaş taraftarlarının takımlarından desteğini hiçbir zaman esirgemediğini duydum. Bunun iyi ve kötü zamanlarda da bu şekilde devam etmesini istiyorum" dedi.

'YILIN KALECİSİ SEÇİLDİ'

Futbol yaşantısına Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında başlayan Vedran Runje, daha sonra Marsilya ve Belçika'da forma giydi.

Fransa'da oynadığı dönemde 3 defa "Yılın Kalecisi" unvanını kazanan tecrübeli eldiven, "Barthez'in Marsilya'ya gelmesi ile Fransa'daki görevimi tamamladım ve Belçika'nın Standard Liege takımına transfer oldum. Aynı başarıyı burada da gösterdim ve 2 kere de Belçika'da yılın kalecisi oldum" şeklinde konuştu.

kaynak:kartalhaber
kyros06 Ofline