Alıntı:
kartalizma_84´isimli üyeden Alıntı
+1903, bize navarro ve senin gibi adamlar lazim abicim  |
saol birader hepimiz lazımız bu foruma da, bazı arkadaşların katı tutumları gerçekten moral bozucu oluyor, olaya tek bi açıdan bakmaları geniş düşünmemeleri veya düşünmek istememeleri yüzünden belli kalıplaşmış ifadeler sürekli karşımıza çıkıyor. Hatta o kadar ki forumu iyi takip eden biri bir başlığa o arkadaşların ne cevap verebileceklerini artık ezberlemiştir, çünkü yeni bir yaklaşım yok hep aynı kafada bu bjklı arkadaşlarımız, e insan bi yerden sonra dayanamıyor, kusura bakmayın bunu söylemek istemezdim ama bazen takımdaş olduğumuzu dahi unutabiliyorum bir yönetim saplantısı yüzünden BJK mızın o yüce sevgisine rağmen sıkıcı gereksiz tartışmalara girebiliyoruz. Benim ricam biraz da olsa yapılan iyi şeyler hakkında yorum yapılması. Bu yönetim istense de istenmese de zaten 1 yıl sonra gidecek şu an sizin laflarınızla yönetim değişeceği yok. Ortada hırslı ve başarıya aç bir antrenör ve takım var bırakın artık yönetimi, yönetimden başka bir şey düşünmez oldunuz. 1 ay sonra BJK mızın maçları var bu kafayla o maçlara giderse seyirci sahadaki takıma hiç bir faydası olmaz, takımdaki ruhu tamamlayacak en önemli şey taraftar futbolcu bütünleşmesidir. Biz o takımdaki oyuncuların her birinin Carlos gibi hissetmesini sağlayacak güce sahibiz futbolcularımız kendine güvenirse zaten başarı kaçınılmaz bir şey olur. Neyse sürekli söylüyoruz eleştiri yaptığınız kadar umarım desteğinizi de gösterirsiniz. Saygılar...