ben yıldız transfer değil DÜRÜST yöentici istiyorum abi ama siz anlamıyorsunuz bana desinlerki paramız yok afrikadan 20 yaşında oyuncu getircez eğer o oyuncunun 5 tane formasını almazsam adam değilim ama carlos ayarında yıldız getircez diyip getirmeleri öenmlide değil avrupada her futbolcu bizi istiyor deyip de işte sözümüzü tuttuk die celal kolotun cisseyi açıklaması bana çok koydu ben forma alcam ARKASINA DEMİRÖREN İSTİFA YAZDIRCAM bunu ciddi ciddide düşünüyorum benim ,için dürüstük daha önemli yalan söylemsinler gücümüz yok desinler kabul edelim ama avrupada herkes bizi istiyor deyip cisse getiriyorlarsa (cisse in bir sucu yok ii olabilir) her teknik adam bi<zi istiyor deyip korka korka ERTUĞRULU açıklıyorlıyorlarsa güven bitmiştir bu saatten sonra nesta gelse ne yazar benim amacım yıldız değil dürüstlüktür ADAM CIKTI İŞTE DÜNYA YILDIZI DEDİ

neyse umarım başarılı olur ama bu yönetimin 104 yıllık geçmişimizi daha fazla kirletmeden İSTİFA ETMESİ LAZIM başka türlü olmaz gs d-smartan 10 milyon euro alıyor bizimkilerin aklına yeni geliyor rezilliğe bak benim isyanım buna halamı anlamıyorsunuz anlama zorlugu cekiyorsunuz ya