burası forumsa herkesin fikri önemlidir kimine göre serdar özkan ricardinhodan daha iyi bile gözükebilir 6200 kişiden fazla üyenin fikirleri aynı olcak değil kimisi onu sever kimisi bunu önemli olan birbirimizi kırmadan FİKİRLERE SAYGILI OLMAK tabi bunun siz büyüklerin yapması gerekir sonuçta bizden biraz daha olgunsunuz ama siz ortalıgı karıştırıyorsunuz o ayrı bir konu şimdi gelelim eleştirilere bu yönetimi eleştirince suçlu oluyoruz
bugun celal kolot açıklama yapıyor helguera bize menajer aracılıgı ile gelmek istediğini söyledi ertuğrul sağlam kabul etmediği için vazgeçtik
ŞİMDİ SORUYORUM = suçu ertuğrul sağlama atmadımı bu ülkede hangi teknik direktör helguerayı istemez nie böyle yalanlarla taraftarı avutmaya çalışıyor nie DÜRÜST OLMUYORLAR işte benim isyanım buna yıldız oyuncu derdine falan deil dürüst olmaları daha önemli benim için tabi avrupada her teknik direktör bizi istiyor diyen alamayacağımız oyuncu yok diyen başkanın yöneticiside bu kadar olur
SAYGILARIMLA
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... |