Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2007, 18:51   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türkiye kesmez!

Beşiktaş taraftarı futbolu çok iyi biliyor, iyi oynayan bir takımı da seyretmek istiyor. Çünkü hepsinin aklı eskilerde kaldı...
Türkiye kesmez!

BEŞİKTAŞ taraftarı futbolu çok iyi biliyor, iyi oynayan bir takımı da seyretmek istiyor. Çünkü hepsinin aklı eskilerde kaldı... Şu anda çoğu mutsuz...

Taraftarın tümü mutlu olursa, onun gücü karşısında durmak zordur. Kartal geçtiğimiz sezon çok büyük yaralar almadıysa, büyük sarsıntılar geçirmediyse bunu taraftarına borçludur. Beşiktaşlı futbolcular bu yazdıklarımı akıllarından çıkarmamalı. Bu nedenle de performanslarını en üst seviyeye yükseltmeli. Disiplin ön planda gelmeli. Takım ruhu da üst düzeyde olmalı. Beşiktaş'ın futbolu agresif olmalı, tribünleri heyecanlandırmalı. Kısacası taraftarı ateşmeli ki, aynı ateşleme seyirciden futbolculara dönsün.

Başta Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim, üzerine düşeni yerine getirdi ve getiriyor da. Üç yıldır harcanan paraların geriye dönüşümü olmalı. Bunun içinde tek bir yol var. O da önce Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Beşiktaş taraftarını artık Türkiye'deki kupalar kesmiyor, Avrupa'da başarı istiyorlar. Çünkü harcanan paralar Türkiye'deki başarılar için değil. Beşiktaş iki sezondur UEFA'da gruplardan çıkamıyor. Artık bu tip başarısızlıklar son bulmalı.

***

Sevgili Kazım Kanat ağabeyimiz; hayata tutunabilmek için herkese örnek olacak bir savaş veriyor. Bu mücadelesinden dolayı onu kutluyorum. Bu savaşta ayakta kalmasındaki en büyük etkenlerden biri ailesinin sevgisi ile onun Beşiktaş'a olan düşkünlüğü... Ayrıca Kartal'ın taraftarının da onu çok sevmesi bir diğer unsur. Kazım ağabeyin daha da güçlenmesi için sporseverlerin ve Beşiktaş camiasının ona daha da çok destek vermesi gerekiyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla