Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2007, 18:52   #4
R€D-D€V!L-1903
junior-1903

R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

evet antreman maçı tamam ama diğer maçlarda bu maçlardan farksız kamp programına bakarsan görürsün zaten hepsi böyle takımlar gibi bu maç belki deneme olabilir ama diğer hazırlık maçları biraz daha zorlu olmalıydı bence size gelince size rol üstlenin diyen yok ama yaşını başını almışsın biraz daha fikirlere saygı duyabilirsiniz çünkü sizden hatta bizden sonraki gelceklerde bizi örnek alacaklar biz böyle yaparsak onlar daha kötü şekilde yapcak burası tartışma platformu değil herkes dilediği fikiri yazabilir ve bunu eleştirip küçük düşürme hakkına kimse sahip değildir modlar süper modlar herkes eşit şekilde fikirlerine saygı duymalıdır ki suana akdar böyle olması için elimziden geleni yapıyoruz neyse az önceki soruma devam ediyorum

ŞİMDİ SORUYORUM = suçu ertuğrul sağlama atmadımı bu ülkede hangi teknik direktör helguerayı istemez nie böyle yalanlarla taraftarı avutmaya çalışıyor nie DÜRÜST OLMUYORLAR işte benim isyanım buna yıldız oyuncu derdine falan deil dürüst olmaları daha önemli benim için tabi avrupada her teknik direktör bizi istiyor diyen alamayacağımız oyuncu yok diyen başkanın yöneticiside bu kadar olur BU YALANA KİM İNANIR bu ertuğrulu zor durumda bırakmaktan başka nedir ?