Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2007, 09:19   #1
Hakan_bjk7
 
Hakan_bjk7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Navarro değil Motta!..

Navarro değil Motta!..

Temmuz 04,2007

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Sevilla kaptanı Javier Navarro'nun transferini bitirmek için tüm imkanlarını seferber eden Beşiktaş, sonuç alamayınca rotayı Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusu Thiago Motta'ya çevirdi...
İspanyol Sport gazetesi, siyah-beyazlıların, Brezilyalı yıldıza cazip bir teklif yaptığını iddia etti
Beşiktaş'ta, Barcelona'da forma giyen Arjantinli Motta'nın ismi gündeme geldi. Sevilla kaptanı Javier Navarro'yu kadrosuna katmak için uzun süredir çaba harcayan, ancak İspanyol kulübünün tecrübeli savunma oyuncusunu bırakmaması yüzünden bir türlü sonuca ulaşamayan siyah - beyazlılar bu transferden vazgeçerek rotayı Motta'ya çevirdi.
İspanya'da yayımlanan Sport gazetesi, Rijkaard'ın yeni sezonun kadrosunda düşünmediği Motta'ya Beşiktaş'ın teklif götürdüğünü yazdı. Haberde, ayrılmak zorunda kaldığı Barcelona'dan bonservisini bedelsiz almaya çalışan Motta'nın yeni adresinin Türkiye ve İngiltere olabileceği belirtildi.
Cesar yedekte!
İtalyan vatandaşı olan Arjantinli futbolcu, Barcelona'ya uzun yıllardır hizmet ettiğini belirterek Başkan Joan Laporta'dan bedelsiz bırakılmasını isterken, Beşiktaş'tan teklif aldığını da doğruladı.
Menajerinin kendisine talip olan kulüplerle görüşmeler yaptığını da ifade eden Motta, kariyerini İspanya dışında sürdürmek istediğini dile getirdi.
Bu arada Kartal'ın, Marsilya'da top koşturan 1.90 boyundaki Slovak oyuncu Bostjan Cesar'ı da yedekte tuttuğu kaydedildi.
Sevilla zam yaptı
Öte yandan Sevilla'nın, Beşiktaş'ın ısrarla istediği Navarro'yu takımda tutmak için yıllık ücretine yüzde 30 zam yapma kararı aldığı ortaya çıktı.
El Diario Sevilla gazetesinin yaptığı, "Kaptanınıza sahip çıkın" çağrısına kulak veren İspanyol ekibinin, Navarro'nun ücretini artıracağı öğrenildi.
Milliyet
__________________
.................................................. .................
Hakan_bjk7 Ofline