Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2007, 15:46   #1
halukkesim
 
halukkesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Yönetimi

Sezon bitti, transfer dönemi başladı ama Beşiktaş hakkında olumsuz haberler bir türlü bitmedi.

Bütün gazetelerde Beşiktaş hakkında, bilhassa yönetimi hakkında olumsuz haberlerin çıkmadığı gün yok. Birgün Kolot haberleri çıkıyor, ertesi gün Berk. Gülnaz Arsel ise hiç eksik olmayacak şekilde spor sayfalarında.

Numan Ceyhan istifa ediyor, hemen yalanlanıyor, bütün yöneticilerin istifa mektupları ceplerinde.

Bütün bu yapılan haberlerin doğru olduğunu varsayalım. Yani Beşiktaş yönetiminde iç savaş çıktı. Her bir yönetici birbirleriyle kavga içinde. Yani Beşiktaşın dağılması için tüm şartlar yerinde. O zaman bu takım hala nasıl yerinde duruyor? Nasıl transfer yapıyor ? Gerçi yaptığı transferler birçok gazeteciye göre yetersiz ve zayıf. Yani üç senedir yapılan yapılmalı ve önüne geleni almalı Beşiktaş. Almalı ki yanlış üzerine yanlış yapsın. Yapsın ki rakipleri yine şampiyon olsun.

Hayır beyler, artık Beşiktaş sizlerin oyunlarınıza gelmeyecek. Belki bazı takımların taraftarları komik yalanlara inanabilirler ama Beşiktaş taraftarıda, yönetimide bu yanlışlara kanmayacak. Olmayanı olmuş gibi gösterilmeye inanmayacak.

Bakın bazı haberler var. Bunlara bir göz attığımızda ilginç tespitler ortaya çıkıyor. Mesela Beşiktaş yönetiminin ne konuştuğu satır satır yazılıyor. Bunu bir Beşiktaş sitesi yapıyor ve sonra ortaya çıkıp biz doğru söylüyoruz diyor. Yönetimin arasında ne konuştuğunu bilmeleri ve satır, satır, noktasına virgülüne kadar bilmeleri için dinleme cihazlarını yönetim kurulu odasına yerleştirmiş olmaları gerekir. Bunun imkanı olmadığına göre bu haberlere inanmak sadece Beşiktaşa zarar verir.

Bir başka haber daha ilginç. Şampiyonlar ligine seri başı katılan bir takım var ama göz ardı ediliyor, ligi şampiyon bitiren, seri başı olamayan takım Avrupa’nın en elit yirmi takımı içinde lanse ediliyor. Edirnenin dışında hiçbir başarısı olmayan bir takım nasıl olurda dünya klübü olabilir ? Kendini en iyi görmek belki en iyi olabilmek için başlangıç sayılabilir ama bunun diğer adı narsistliktir.

Herkes birgün o takımın taraftarı olacakmış. Olmak isteyen olsun, ama nedense onların futbolcuları Beşiktaşlı olmaya çalışıyor. Madalyonun iki yüzü vardır daima. Gerçi ben burada ne yazsam boş. Kabloyu bile Lig Tv kesti deyip taraftarı inanıyorsa artık söylenecek söz yok. Beşiktaş yönetimine ve Ertuğrul Sağlam’a sonuna kadar inanıyorum. Yanlışlarını yazmaktan kaçınmayacağım ama bu sadece kol kırılıp yen içinde kalacak bir durum. Fakat artık tüm taraftarların küçük oyunlara gelmemesi gerekir.

Yıldırım Demirören Beşiktaşlıdır. Hemde sağlam Beşiktaşlıdır. Yanlışları olmuştur, olacaktır. Ama o ne yapıyorsa Beşiktaş için yapıyordur. Rüştü’yü o takımın canını yaka yaka almıştır. Rüştü olmasada olurdu ama alındı iyi oldu. Canları yandı.

Bir yazar var, yazısında bir soru sormuş ve seçenekler sunmuş. Soru Demirören Rüştü’yü nasıl kandırdı ? Cevabı ben vereyim. Sadece “ Adam yerine, insan yerine konacaksın” demesi yeterli olmuş. Rüştü artık bir KARTAL.
GENÇTÜRK HABER
halukkesim Ofline   Alıntı ile Cevapla