Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2007, 12:26   #1
japsec
 
japsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam:"Bana forvet alın"

Bana forvet alın

Sağlam, sakatlanan Nobre'nin yaklaşık 5 hafta forma giyemeyecek olması nedeniyle stoper yerine forvet alınmasını talep etti

BEŞİKTAŞ’TA Nobre’nin sakatlanması transfer politikasında değişikliğe neden oldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, artroskopi olan Brezilyalı oyuncunun yaklaşık 5 hafta forma giyemeyecek olması nedeniyle stoper yerine forvet alınmasını talep etti. Savunmaya takviye için uzun bir süredir görüşmelerini sürdüren futbol şube sorumlusu Celal Kolot, Sevilla’dan ayrılmak isteyen Navarro transferinin zora girmesinden sonra Ertuğrul Sağlam ile bir toplantı yaptı.

AYRICA BURAK DA SAKAT
TOPLANTIDA genç hocanın, Kolot’a “Navarro’yu bende çok istiyorum. Eğer Navarro olamayacaksa çok kaliteli bir golcü almalıyız. Çünkü Nobre’nin sakatlığı bizi zor durumda bırakacak. Özellikle Şampiyonlar Ligi ön elemesinde ve ligin ilk maçlarında oynamayacak. Bir an önce forvet konusunda harekete geçelim. Ayrıca Burak da sakat. Elimizde bir Bobo bir de Gökhan Güleç var” diye konuştuğu öğrenildi.

YENİ ARAYIŞLAR BAŞLADI
SAĞLAM’IN son dakikadaki bu isteğinden sonra Celal Kolot ve yönetici Mario Berk hemen rota değiştirip forvet oyuncuya yöneldiler. Bir grup 1 milyon 750 bin Euro alan Ricardinho’nun gönderilmesini ve yabancı kontenjanına yer açılmasını istersen başkan Yıldırım Demirören bu görüşe katılmıyor. Eğer Sambacı yollanırsa hem stopere hem de forvete kaliteli iki isim alınacak ve transfer noktalanacak.

Haber: KARTAL YİĞİT
japsec Ofline