Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2007, 09:41   #1
muhammedzubeyr
izmirli kartal
 
muhammedzubeyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 nobre kleberson ricardinho

RICO, NOBRE VE KLEBERSON İÇİN GELİYORLAR!.. Click the image to open in full size.Haberi yazdırın06f_write_month(7) Temmuz 2007 09:22Click the image to open in full size.
Brezilya kulüpleri, Ricardinho, Nobre ve Kleberson'u transfer etmek için siyah-beyazlı yöneticilerle görüşmeler yapmak üzere ortak bir menajeri İstanbul'a gönderdi. Milliyet'in haberine göre Ricardinho'ya Corinthians, Mert Nobre'ye Gremio, Kleberson'a ise Santos talip oldu..

Brezilya'da yayınlanan Bola Rolando gazetesi, ülke kulüplerinin transfer için rotayı Beşiktaş'a çevirdiklerini yazdı. Gazete, Ricardinho, Nobre ve Kleberson için ortak hareket eden kulüplerin, Teodoro Constantin isimli bir menajeri, siyah-beyazlı yöneticilerle görüşmek üzere İstanbul'a gönderdiklerini ileri sürdü.

Bola Rolando, Ricardinho'nun transferinde ısrarcı olan Corinthians'ın, bu futbolcu ile ön görüşme yaparak, anlaşmaya vardığını ifade etti. Ricardinho'nun da, Brezilya'ya dönmeye sıcak baktığını yazan gazete, Corinthians'ın, Beşiktaş'ın isteyeceği bonservis ücretini ödeyebileceğini de vurguladı.


'Beşiktaş zorluk çıkarmaz'
Brezilya basınına göre, Türk vatandaşlığına geçerek Mert ismini alan Marcio Nobre de, geçen sene Libartadores Kupası'nda final oynayan, ancak ligde kötü günler geçiren Gremio'nun listesinde yer alıyor. Bola Roland bu transferle ilgili haberinde de Nobre'nin gidişine sıcak bakan Beşiktaş'ın, Gremio'nun teklifine zorluk çıkarmayacağını beklendiğini yazdı.
Bu arada uzun süredir Santos'un transfer listesinde bulunan Kleberson'da da sona yaklaşıldığı açıklandı. Kleberson'un, FIFA'ya yaptığı şikayetin önümüzdeki hafta sonuçlanacağına dikkat çeken Bola Rolando, Santos'un herşeye rağmen Beşiktaş ile masaya oturmayı tercih ettiğini, bu nedenle İstanbul'a gönderilen ortak menajere yetki verildiğini belirtti.


muhammedzubeyr Ofline