Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2007, 21:48   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Finalin adı: Türkiye - Rusya

Finalin adı: Türkiye - Rusya06.07.2007 Click the image to open in full size. 1. Karadeniz Oyunları'nda Romanya'yı 2-0 yenen Türkiye ile Moldova'yı 2-0 yenen Rusya final maçında karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Şenol Ustaömer yönetimindeki U16 Milli Takımımız, Rize Atatürk Stadı'nda oynanan yarı final karşılaşmasında Romanya'yı 37. dakikada Emre Çolak ve 79. dakikada Cem Sultan'ın attığı gollere 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.
Millilerimizin finaldeki rakibi ise A Grubu'ndan birlikte yarı finale kaldığı rakibi Moldova'yı 2-0 yenen Rusya oldu.
1. Karadeniz Oyunları final karşılaşması yarın (7 Temmuz) Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Saat 17:30'da başlayacak olan karşılaşma TRT 3'ten canlı yayınlanacak.
U16 Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;
Emre ÇOLAK, Emrah YOLLU (Galatasaray A.Ş.), Alptekin TEYTEY, Özgür ÇEK, Sertaç EREN (Fenerbahçe),
Ali KUÇİK, Batuhan KARADENİZ (Beşiktaş A.Ş.), Mahmut BOZ, Metin UÇAR, Soner AYDOĞDU (Gençlerbirliği), Uğur DEMİRKOL (Ankaraspor A.Ş.), Eren ALBAYRAK (Bursaspor), Barış MEMİŞ (Trabzonspor A.Ş.), Erhan KARAYER (Dardanelspor A.Ş.), Ali HELVACI (Denizlispor), Muhammed KURT (Orduspor), Tunay TORUN (Hamburger SV).
3-4'lük maçında Romanya - Modova karşılaşacak

3-4'lük maçı ise yine Romanya ile Moldova, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 15:00'te başlayacak.


Batuhanı seyretmek için geçtim tv başına malesef gol atamadı ama 2 kafa şutu direkte patladı. çok şansızdı bu akşam. Ama helal olsun çocuklara şiir gibi top oynuyorlar.
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla