Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2006, 17:29   #18
AloneWolf

AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aSi´isimli üyeden Alıntı
BU NOBRE AVRUPADA NE YAPTI hatırlayanız varsa ltfen acıklasın simdi biri cıkıpta turkıye lıgınde bundan iyisini bulamazdık demesin fener kontejyan bosaltmak icin resmen kıcına tekmeyı koyup yolladı bizimkılerde tabiri caizse cok ozur dilerim ama kemık bekleyen ko.ekler gibi havada kaptı ya adamlar nobreyı s. etti crespolarla ugrasıyo bizde onların taslarından artık kalanlarla
herkez gecsin profesyonel oyuncu ayaklarını bi adam ne ise odur sahtekar adam bu adam duzelmes bu adam bjk nın ahlakı degerlerine aykırı
yanlıs hatırlamıyorsam zamanında sıfo mehmet le bi babanın diyologu vardı valerenga macı sonrası '' ben simdi ogluma ne derim '' diyordu baba sıfoda cok duygulanmıstı boyle kısılıkte futbolcular arıyorus aynısını nobreye desek ne der ''ben profesyonel oyuncuyum cıkarım paramı alırım gelırım dun dundur'' demesmi bence der cunku bu adam tum samsun halkının ekmegı ile oynamıstır bu halkın ahı gun gelır nobreyi dolayısıyla bjk yı tutar bakın bi bursa dustu hala tokeslenıyorus lıgı 2 sesondur geriden takıp ediyorus artık sampıyonlugu bıraktıkta nasıl 2. olurus die dusunuyorus hep bu profesyonel..!! oyuncular yusunden yeter artık ben 3. oynayan takım istemıyorum bu is nobrelerle olmas
yonetim istifa ..!!
TEK BİR HARFİNE DAHİ KATILMIYORUM , SAMSUN'UN AHI DİYORSUN , BİZİM AHIMIZ A.GÜCÜNE NE YAPTI ?