Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2007, 10:25   #25
mute
Banned

mute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
meyege´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş şu an itibariyle kadroya bakılınca büyük ihtimalle yedek kalacak forvet arkası oyuncu Rico olacak.
Yani bi dünya parayı büyük ihtimalle yedek kalacak bir oyuncuya vereceğiz. Her maç Delgado yorulunca 15 - 20 dk oynayacak bir forvet arkası oyuncu lazımsa açıkcası ben Rico ile Sergen arasında aldığı para hariç pek fark göremiyorum (Sergen boş mukaveleye imza atacaktı.) Ha bi de biri Brezilyalı biri Türk.

"EE Delgado sakatlanırsa veya cezalı olursa Sergen 90 dakikayı çıkarabilirmiydi?" diye sorarsanız o zaman bende maça İbrahim akınla veya Burak yılmazla başlanır yine Sergen 70 de girer derdim.
dostum artık bırakalım isterseniz şu sergen olayını, kabak tadı vermeye başladı ve lütfen şuan için konuşuyorum sergen'le ricardinho'yu kıyaslama gafletine düşmeyelim ya, hadi sergen'i tanımasak tamam da sergen'i hepimiz biliyoruz, bu vakitten sonra hedefleri büyük olan bir takımda o çalışma temposuna ayak uyduramaz ki zaten genç olduğu dönemlerde bile bunu yapamıyordu, tamam sergen'i herkes gibi biz de seviyoruz, yeteneğine saygımız var ama artık geride kaldı, yaşananlara hoş bir anı olarak bakmak herkesin hayrına olur, daha fazlası ise bize zarar...

Click the image to open in full size.
mute Ofline   Alıntı ile Cevapla