Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2007, 15:02   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tello'nun kefili Kolot

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.


Beşiktaş yöneticisi Celal Kolot, Tello'ya olan güvenini bir kez daha dile getirdi.
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yapacağı Avusturya kampı için Almanya'ya giderken, Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, havaalanında yaptığı açıklamada, ''Türkiye Tello'ya hayran kalacak'' derken, Cisse için ise ''Çok istikrarlı ve tecrübeli bir futbolcu'' ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki hazırlıklarını sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı idmanla tamamlayan Siyah-beyazlılar, Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile Almanya'nın Münih kentine hareket etti. Siyah-beyazlı kafile, Mühin'ten karayoluyla Avusturya'nın Seefeld bölgesindeki kamp yerine geçecek.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 30 kişilik kamp kafilesine şu futbolcuları aldı: "Murat Şahin, Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Gökhan Zan, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, Koray Avcı, Tello, İbrahim Üzülmez, Fahri Tatan, Burak Yılmaz, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Delgado, İbrahim Akın, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı, Mert Nobre, Gökhan Güleç, Bobo, Edouard Cisse, Can Erdem, Serdar Özkan, Aydın Karabulut, Koray Şanlı, Atilla Özmen, Batuhan Karadeniz."

Karadeniz Oyunları'ndan dönecek olan Batuhan Karadeniz ile özel işleri nedeniyle 1 gün izinli olan Koray Avcı, Avusturya kampına yarın dahil olacak. Şilili oyuncu Tello ise milli takımının Copa Amerika'daki mücadelesi devam ettiği için kampa daha sonra katılacak.

Atatürk Havalimanı'nda Almanya'ya hareket öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, çok güzel bir kamp yeri seçtiklerini belirterek, "Takımımız, serin ve bol oksijenli bir ortamda lige en iyi şekilde hazırlanacak. Yaptığımız nokta transferlerle işi bitirdik. Tello, hangi Portekizli'ye sorarsanız arkasından ağladıkları bir futbolcu. Türkiye'de pek tanınmıyor ama ileride herkes görecek. Birkaç maç oynadıktan sonra Türkiye Tello'ya hayran kalacak. Cisse, son 5 yılda her sezon 30 maçtan aşağı oynamayan çok istikrarlı ve tecrübeli bir futbolcu. Defansa da gerekli futbolcuyu alarak işi bitireceğiz. Bu transfer her an olabilir" dedi.

Siyah-beyazlı futbolculardan Serdar Kurtuluş da İstanbul'daki ilk etap çalışmalarının çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Kendi tesislerimizde iyi kondisyon çalışmaları yaptık. Avusturya kampında hazırlık maçları oynayacağız. İnşallah, kazasız, belasız iyi maçlar geçirip eksiklerimizi görüp, Şampiyonlar Ligi ve lig maçlarımıza hazır bir şekilde döneriz" diye konuştu.

Burak Yılmaz ise Avusturya'da yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, "İnşallah, bizim için iyi geçer. Kamp süresince oynayacağımız hazırlık maçlarını da kazanıp, takım olarak birbirimize adapte olmuş ve lige hazır bir şekilde dönmek istiyoruz" dedi.

Ajansspor
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla