Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2007, 16:18   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın gözü Copa Amerika'da

Aradığı stoperi bir türlü bulamayan ve son olarak Navarro'dan darbe yiyen Beşiktaş, şimdi de Copa Amerika maçlarını gözlem altına aldı. Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta stoper krizi sürüyor. Yaklaşık bir aydır bu mevkii için arayışlarını sürdüren fakat net bir sonuç elde edemeyen siyah-beyazlı yönetim strese girdi.

Gündeme gelen bir çok isimle yapılan görüşmelerden sonuç alınamazken son olarak Navarro'dan kötü haber geldi. Siyah-beyazlıların transfer etmek istediği İspanyol futbolcunun Sevilla'ya boş kontrata imza attığı açıklandı. Bir süre önce Sevilla'ya gelerek futbolcu ve kulübü ile görüşen Beşiktaş, Navarro'ya 3 yıllık kontrat ve kazandığından daha fazla maaş teklif etmişti.

Bugüne kadar stoper için Fransa, İtalya, İngiltere ve İspanya'da arayışlarını sürdüren Beşiktaş, şimdi de Venezüela'da düzenlenen Copa Amerika maçlarını gözlem altına aldı.

Siyah-beyazlı yöneticiler eski futbolcuları Antonio Zago'dan bu konuda yardım isterken, bazı menajerlere de yetki verdiği öğrenildi. Beşiktaş'ın menajerlerin önerdiği bir kaç futbolcuyu Avusturya kampında denemeyi planladığı öğrenildi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline