Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2007, 12:15   #1
vendetta
Last Eagle
 
vendetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Malouda Chelsea'de

Chelsea, uzun süredir peşinde olduğu Florent Malouda için Olimpik Lyon'la 21 milyon avro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.
Florent Malouda'nın transferine ilişkin bir açıklama yapan Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Chelsea'yle her konuda anlaştıklarını söyledi. Aulas, transfere ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Artık sadece Chelsea Sportif Direktörü Peter Kenyon'ın son onay e-mail'ini bekliyorum. Londra kulübü, tüm şartlarımızı kabul etmiş durumda. Bu harika bir durum. Florent için de güzel bir haber."

Fransız yıldız Florent Malouda'nın bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Öte yandan Florent Malouda Chelsea'nin bonservis bedeli ödeyerek yaptığı ilk transfer oldu.
Kariyerine 1996 yılında Chateauroux Takımı'yla başlayan 27 yaşındaki Malouda, 2003 yılında Guingamp'tan Lyon'a 4 milyon 500 bin euro bedelle transfer olmuştu. 30 kez de Fransa Milli Takımı'nın formasını giyen Malouda, 2006 Dünya Kupası'nda final oynamıştı. 2006-2007 sezonunda Ligue 1'in en iyi oyuncusu seçilen Malouda, Lyon formasıyla 4 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

09.07.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________
Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!!
vendetta Ofline